Lierstranda - Sentrale og fleksible kombinasjonslokaler i Terminalen Næringspark

Adresse: Terminalen 12 - 16, 3414 Lierstranda
Areal: 224 - 4994 M²
Type lokale: Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler

Beskrivelse

Nå kan vi  tilby en innholdsrik og fleksibel kombinasjonseiendom på Lierstranda med gode fellesfunksjoner. Eiendommen er godt ivaretatt, både kontor og lager holder god standard.  

Terminalen Næringspark ligger sentralt i regionen, i det som på sikt blir den nye Fjordbyen i Drammen og Lier. Det er kort vei til nye Vestre Viken sykehus, av/påkjøring E18 og byens hovedveinett. Byggene ligger mot FV 282 som gir god eksponering for eiendommens leietakere.

Utleier kan tilby fleksibilitet både i avtalelengde og arealer for leietakere, så eiendommen passer godt for virksomheter som ønsker ligge sentralt, tilgjengelig og tett på utviklingen av Fjordbyen og Drammen Sykehus. 

Kontorbygg:
 • Totalt 2182 kvm BTA fordelt over 4 etasjer, kan deles ned til ca. 224 kvm BTA - se pdf til høyre i annonsen for mulige oppdelinger
 • Innholdsrike fellesfasiliteter med felles møterom, spiserom / kantine og sosiale soner, i tillegg er det felles garderober i lagerbygg 
 • Kontorer inndelt i cellekontorer / åpent landskap i bygget
 • Signalbygg på Lierstranda med svært god eksponering i regionen
 • Hyggelige utearealer tilknyttet kontorene
 • Store vindusflater gir godt innlys i lokalene, solskjerming på alle solutsatte fasader
 • Ventilasjon med kjøling sikrer godt inneklima
Lagerbygg:
 • Totalt 2812 kvm BTA 
 • Gjennomgående god standard 
 • Fri takhøyde fra 7,3 m i deler av lokalet
 • Kontorer på mesanin i deler av bygget, med direkte adkomst til lager
 • 4 kjøreporter
 • Lageret er fleksibelt og kan enkelt deles ned i mindre arealer - se oversikt til høyre i annonsen
Det er god parkeringsdekning på eiendommen til ansatte og besøkende. Utleier er villig til å skreddersy og tilpasse lokalene til rett leietaker, mot langsiktighet.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Terminalen 12 - 16 ligger i et spennende utviklingsområde med en strategisk beliggenhet i det som på sikt blir den nye Fjordbyen. Det er kort vei til det nye sykehuset til Vestre Viken på Brakerøya i Drammen, der grunnarbeidene har startet. Det nye sykehuset for Lier, Drammen, Nedre Eiker, Røyken, Hurum, Sande, og Svelvik skal også ha områdefunksjoner for hele Vestre Viken. Det nye sykehuset skal tas i bruk fra 2024/2025.

Helseparken i samme område er også under utvikling og skal inneholde funksjoner som kan være til støtte for sykehuset. Det er også ønskelig å etablere et hotell, høyskole, sykehotell og eller pasienthotell. Totalt skal det for det nye sykehuset og Helseparken bygges ut nærmere 200.000 kvm de nærmeste årene.

Området på Lierstranda, den fremtidige Fjordbyen, er under områderegulering i 2020. På sikt skal ca en million kvadratmeter utvikles etappevis de neste tiårene.

Adkomst

Se kartskisse

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 15
Bruksnr: 310
Kommunenr: 3049

Sondre Turvoll Fossli
sondre.fossli@malling.no
(+47) 47641998

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo