Nytt kontorbygg under oppføring på Bryn/Helsfyr - Ferdigstillelse Q3 2021 - Opptil 4.5m takhøyde - 70% utleid - 1. og 2.etasje ledig

Adresse: Brynsveien 16, 0667 Oslo
Areal: 300 - 5000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3/Q4, 2021

Beskrivelse

Bruvin Park blir et moderne og energieffektivt bygg med gode tekniske løsninger samt eksklusiv fasade i naturstein/granitt.

Eiendommen får et synlig og innbydende inngangsparti med kaffebar og tilhørende sittegrupper. Det er 2 romslige atrier i bygget som vil skape god atmosfære og mye lys inn til kontorarealene. 

Det er lagt opp til gode eksponeringsmuligheter med skilting på fasade ut mot Tvetenveien. 

Det blir etablert personalrestaurant i byggets 1. etasje med god kapasitet og spennende utvalg. Utgang fra kantinen til hyggelig uteområde med sittegrupper og benker. Det vil også kunne etableres felles resepsjon og felles møteromssenter ved behov.

Hvert etasjeplan er på ca 1423 kvm, vinduer tilnermet fra gulv til tak og det er generøse takhøyder på ca 3.6 meter fra 2-4 etasje og ca 4.5 meter i 1. etasje. Kontorlagene vil tilpasses leietakers ønsker og behov og er fleksible i forhold til størrelser på kontorene. Kontorene passer både til åpne løsninger og kan tilpasses til cellekontorer eller kombinasjoner av dette.

Meget god parkeringsdekning i 3 underjordiske garasjeplan. I forhold til varelevering vil det være adgang til en varebil av type Sprinter ned i kjeller. Vareheis og personalheiser i bygget. I tillegg til lager i underetasjene er det også lager i samme bygg med 2 porter, vinduer for arbeidstasjoner og god adkomst for lastebil.

Det vil også bli etablert sykkelparkering med sykelvask/bilvask samt dusj/garderober.

Nybygget flukter med eksisterende bygg (Brynsveien 18) og det vil kunne være synergier med hensyn til eventuelle behov for lager/verksted.

Gårdeier skal selv flytte sin virksomhet og leie lokaler i byggets toppetasjer og driftsavdelingen er godt synlig og tilstede for leietaker. 

Utleier vil etablere en grønn og en flott utenomhusplan for eiendommen. Det vil være grøntarealer i midten og rundt hele eiendommen. Det vil også etableres en ny gang og sykkelvei til eiendommen, som gir en enklere og kortere vei til kollektivknutepunktet. Det vil være mulighet for varelevering ved siden av byggets hovedinngang hvor det er mulighet å tilrettelegge for armert betong for av- og pålessing. Utenomhusplanen og områdets veiledende plan for offentlige rom vil gi eiendommen og området et nytt grønt preg.

Det vil også etablereres ny gang og sykkelsti i Tvetenveien som fører til kortere avstand til kollektivknutepunktene på Bryn og helsfyr. (5 minutters gangte til T-bane)

Arealspesifikasjon

1. etg: 1113 kvm Kontor/showroom/forretning
2. etg: 1423 kvm Kontor
3. etg: Utleid til Viking Outdoor Footwear
4. etg: Utleid til Maya Eiendom og Invacare
5. etg: Utleid til IK Gruppen

U1 Parkering, lager
U2 Parkering, lager
U3 Parkering, lager

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Gårdeier

IK Gruppen AS er konsernspissen i IKG konsernet. IK Gruppen AS skal være et ledende selskap innen investering, utvikling og drift av eiendom. IK Gruppen AS har som mål å skape gode, stabile og langsiktige relasjoner til sine kunder. Selskapet har egne service- og vedlikeholds ansatte som til enhver tid sørger for høy kvalitet på eiendommene. Selskapet leier i dag ut ca. 500 boligenheter, og ca. 150.000 m2 næringslokaler i Oslo og omegn. Markedsverdi NOK 6 milliarder og budsjetterte leieinntekter for 2021 er ca. NOK 255 millioner.

I tillegg til å drifte og forvalte eiendom, bygger selskapet boligenheter for salg/utleie og næringslokaler for utleie. Selskapet har i tillegg flere eiendommer og tomter for fremtidig utvikling, og investerer fortløpende i utviklingseiendommer, som vil sikre selskapet en jevn vekst. Selskapet ble etablert i 1992, og konsernet har til sammen ca. 44 ansatte.

Gårdeier har også en betydelig portefølje med kontor og kombinasjonseiendom i Bryn Næringspark som ligger 5 minutter unna nybygget i Brynsveien 16. Dette kan skape synergier for leietaker. Her leier blant annet Flisekompaniets hovedkontor, Ahlsell, Otra, Code-IT, Jevanord AS, TECE, Kreno, Indunor, O.J. Dahl med flere

Beliggenhet

Brynsveien 16 ligger sentralt plassert midt mellom Bryn og Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3.

Med offentlig kommunikasjon er det kun ca 4 minutter med tog og 7 minutter med T-banen, når man kommer fra Jernbanetorget til hhv Bryn og Helsfyr/Brynseng.

Adkomst

Bryn/Helsfyr er svært tilgjengelig og er et av de aller beste kollektivknutepunktene utenfor Sentrum.

Du kan enten komme via buss/t-bane fra Helsfyr (ca. 5 minutters gange til Helsfyr T-Banestasjon) - eller fra Bryn/Brynseng stasjon.

- Kollektivtilbud på Helsfyr:
T-bane (linje 1, 2, 3, 4 og 5), buss (mer enn 20 ulike linjer), Flybussen med 4 avganger i timen.

- Kollektivtilbud på Brynseng:
T-bane (linje 1, 2, 3, 4 og 5), buss (linje 23, 24, N3, N4, Bryn togstasjon (L1).

Med bil er det kort vei fra E6 (Strømsveien/Helsfyr) og E6 (Ring 3/Bryn). Innkjøring til eiendommen fra Østensjøveien.

Lars Simen Paulgaard
Leder Retail / PartnerSvein Anders Heggset
Rådgiver RetailE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo