Midt i sentrum Topp moderne og attraktive lokaler i fullservicebygg

Adresse: Akersgata 51, 0180 Oslo
Areal: 1515 M²
Type lokale: Kontor, Garasje/Parkering
Overtakelse: 1 kvartal 2020

Beskrivelse

I Akersgata 51 har du mulighet til å leie store fleksible lokaler med et representativt inngangsparti og god eksponering på fasaden.  Lokalene kan enkelt tilrettelegges for åpne landskap eller cellekontorer.

Fellesarealene ble oppgradert og ferdigstilt mai 2017, hvor inngangspartiet fikk et betydelig løft, i tillegg til garderobeanlegget og sykkelparkeringen med egen sykkel-spa.
Inngangspartiets størrelse og utforming er godt tilrettelagt for virksomheter med mye besøk, og spesielt ankomst av større grupper samtidig. Bygget har også en egen felles takterrasse som vender ut mot Høyesterett og en fantastisk kantine. 
Løsningene kan skreddersys den enkelte leietaker etter ønske. Illustrasjonene er et mulighetsstudium av potensialet og er således ikke bestemmende for hvilke løsninger som er mulige. Alle etasjene er i dag bundet sammen med en sammenhengende interntrapp.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt i Oslo sentrum, rett opp fra Stortinget T-banestasjon, i retning Regjeringskvartalet.

De overhengende baldakinene gjør at du tilnærmet kan gå under tak helt fra t-banesporet og inn på kontoret. Eiendommen har kort vei til Ring 1 og har således lett adkomst med bil med mulighet for leie av p-plasser i byggets parkeringskjeller og i Sentrum P-hus et par minutters gange
fra eiendommen.

Alle servicetilbud som restauranter, kaféer, handel, banker, postkontor, samt flere hoteller med gode kurs- og konferansefasiliteter ligger i umiddelbar nærhet, for ikke å snakke om Stortinget, Regjeringskvartalet, Høyesterett og Tinghuset.

Adkomst

Hovedinngangen ligger kortere enn 50 meter fra nedgangen til Stortinget T-banestasjon og tilgjengeligheten til trikk, tog, flytog og buss er dermed svært god. Stortinget ligger kun ett stopp unna Oslo Sentralstasjon og alle T-banens linjer trafikkerer mellom de to stasjonene. Sentrum P-hus ligger i nabokvartalet.

Innhold

De ledige kontorlokalene ligger i 2.etasje. Lagerleie er også mulig på forespørsel.

 

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo