Strandveien 12 - Flerbrukerbygg sentralt på Lysaker

Adresse: Strandveien 12, 1366 Lysaker
Areal: 350 - 600 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 2021

Beskrivelse

Om eiendommen

Strandveien 12 er et eksklusivt flerbrukerbygg fra 1996, på Lysakers vakre sjøside. Denne lille perlen på fem etasjer, er perfekt lokalisert nær trafikknutepunktet Lysaker stasjon. De ledige arealene kan overtas som de er, eller tilpasses leietaker.  Arealene fremstår som lyse og moderne, med effektiv ventilasjon og solavskjerming i alle solutsatte fasader.

 

Adkomst/Beliggenhet
Lysaker ansees å ha en av de beste beliggenhetene i Stor Oslo-området, og Strandveien 12 er en av indrefiletene. Det eksklusive bygget på kun fem etasjer, ligger lyst, fritt og fint mot sjøen. Med to minutter å gå til trafikknutepunktet Lysaker stasjon, er det superenkel reisevei med buss, tog eller Flytog/Flybuss. Bilen kan enkelt parkeres og lades i garasjen, og for syklende er det trygg og skjermet sykkelvei fra Oslo sentrum, Fornebu, Bærum og Asker.

Rett i nærheten ligger det populære kjøpesenteret CC Vest – med alt av fristelser innen mat, klær og interiør. Det er en vakker og hyggelig tur/løpesti langs Lysakerelven, så det er bare å knyte på seg joggeskoene før eller etter jobb. Ett minutt lenger ut mot sjøen finner dere koselige caféer og uterestaurant ytterst på Lysaker Brygge.

 

Buss: 2 min

Flytog: 2 min

Flybuss: 2 min                                                           

Tog: 2 min                                                                                                                                      

 

Lokalene/innhold

Første etasje har gått et nytt og representativt inngangsparti med et hyggelig venteområdet for besøkende eller byggets leietakere. Inngangsparti og trappeløp er lyssatt og malt opp i en delikat farge. Leietakere i Strandveien 12 kan disponerre kantine, auditorium og møteromsfasiliteter i naboeiendommen, og hver etasje kan også få eget kjøkken med bespisningsmuligheter. I underetasjen bygges sykkelparkering med tilhørende dusj og garderober som kan bentyttes av leietakerne.

Selvaag Eiendom, som er kjent for sin vakre utsmykning av eiendommer, vil sette opp en skulptur i byggets uteområdet, sammen med nye møbler på fremsiden av eiendommen. En ny skiltplan mot E18 vil gi god eksponering og skape identitet for alle leietakere.

 

Gårdeier:

Selvaag Eiendom eier, utvikler og drifter Strandveien 12. Selskapet utvikler, leier ut og drifter eiendommer med et bærekraftig perspektiv, til glede for både dagens kunder og fremtidige generasjoner. I Selvaag Eiendom står initiativ og redelighet som bærebjelker i virksomheten – det har de vist gjennom et stort antall prosjekter hvor de forvalter og utvikler bygulv og eiendommer som utfordrer. Med en stolt historie som solid investeringspartner, ønsker Selvaag Eiendom hele tiden å ha blikket rettet fremover - ved å utvise skaperkraft, omtanke, være engasjerte og forutseende. Slik kan de som aktør utgjøre en forskjell i samfunnet

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine

Ledige arealer

1. etg. = 601 kvm bta kontor
2. etg. = Fra 280 kvm
3. etg. = Fra 350 kvm - 750 kvm
4. etg. = Utleid
5. etg. = Utleid

Live Melhuus
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo