Oslos mest sentrale kontorbygg. Korttidsleie frem til juni 2025, tilpasset bedriften sitt behov

Adresse: Stenersgata 1-3, 0050 Oslo
Areal: 976 - 2107 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Stenersgata 1-3, Inngang A, fleksible lokaler, alt på ett sted, innflytting Q3-4 2020.

Entra inviterer bedrifter med vekstambisjoner og behov for midlertidige lokaler til Oslos mest sentrale kontorer – i hjertet av alt der folk ferdes. 

Eiendommen har ledige lokaler i 9. og 10. etasje. Fra kontoretasjene er det utsikt over hele Oslo. 
8.-9. etasje består i dag av cellekontorer, men kan åpnes opp og tilpasses leietakerens behov. 
10.- til 12. etasje består av en mer moderne standard med glassvegger.

  • 9. etg 976 kvm
  • 10. etg 1.131 kvm (interntrapp til 11. etg)

Lokalene oppleves som lyse, luftige og fine, og kan tilpasses etter leietakers ønske. Det er mulig å fjerne cellekontorer og lage et åpent landskap eller teamkontor. Det er gode møterom i alle etasjer.

Entra eier og forvalter cirka 1,3 millioner kvadratmeter, fordelt på 89 bygg i Norge. I Oslo har Entra bygg i hovedsak kun ved strategiske knutepunkter. Entra etterstreber å tilby sine leietakere et nytt lokale, hvis behovet til eksisterende leietaker endrer seg under eller ved slutten av leieforholdet. Entra ønsker å tilby leietaker et langt og strategisk partnerforhold.

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt vis a vis Byporten, Jernbanetorget, Oslo S og Clarion Hotell The Hub. Med Jernbanetorget som nærmeste nabo stopper trikk, T-bane, buss, tog og Flytoget i alle retninger rett utenfor inngangsdøren.

Stenersgata 1-3 ligger også i umiddelbar nærhet av Youngstorget, som tilbyr et av byens populære utelivsområder og bespisningsområder, deriblant Torggata Bad (mathall). Det er også rike shopping- og restaurantmuligheter både i og rett utenfor bygget, og flere av byens beste hoteller er nære naboer med flotte konferansefasiliteter.

Adkomst

  • Tog: 2 min
  • Flytog: 2 min
  • Trikk: 1 min
  • T-bane: 2 min
  • Buss: 1 min
  • Flybuss: 1 min

Innhold

Entra eier eiendommen Stenersgata 1-3 sammen med Steen og Strøm. 

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter

Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere

Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Svein Anders Heggset
svein.anders.heggset@malling.no
+47 950 11 506

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo