Satellittkontor i Drammen sentrum?

Adresse: Nedre Storgate 3, 3015 Drammen
Areal: 100 - 400 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

For Brække Eiendom har vi for utleie totalt ca. 1200 kvm BTA kontorlokaler i Werringgården. Bygget ligger meget sentralt plassert rett ved torget på Bragernes, og leietakere vil få en tydelig identitet med eksponering direkte mot hovedgågaten.

Brække Eiendom har planer om å oppgradere bygget til et moderne kontorbyggg, med høy standard og gode kvaliteter!
Samtidig som man velger å respektfullt ivareta den lekre arkitekturen til Nilsen & Grenager, gjøres grep for å gi mer lys, lette fasade utvendig, gi nye funksjonelle inngangspartier og freshere trappeløp, og ikke minst; flunkende nye løsninger i kontorlokalene.
Ventilasjon, belysning, el-anlegg og digital grunnmur er selvsagt oppgradert til dagens standard

De fire kontoretasjene venter på å fylles med liv og aktivitet! 
Hver etasje er på ca. 600 m2, og passer for både én leietaker alene, eller delt på flere. Vi finner en løsning på det dere har behov for! Vi tilpasser utforming, inndeling og innredning – her gjelder prinsippet om full fleksibilitet!

Dere leier enten fiks ferdig og innflyttningsklart, eller dere er selv aktivt med og påvirker og bestemmer selv hvordan det hele skal se ut. Det aller viktigste for oss er at dere har de aller beste forutsetninger for bedriftens ve og vel. Vi vet ingen lykkes uten et godt sted å jobbe. Vi strekker oss derfor langt for bidra til at dere lykkes!

Det er også store planer om å oppgradere 1. etasje og trappeløpet i bygget.
Hvem drømmer ikke om et uformelt og avslappende sted å ta en prat over kaffekoppen?
I inngangspartiet får bygget en kul "hangout" der det skal være lett å treffe kunder og kollegaer, både før, under og etter at jobben er gjort.
Her vil det bli muligheter til å eksponere selskap og virksomhet – blant annet på high tech-skjermer på vindusflatene. Vi ser også for oss at leietakere kan benytte dette lokalet til tilstelninger og anledninger man ønsker å samles.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt i Drammen, med inngang fra gågaten. Den sentrale plasseringen gir kort vei til alle byens servicetilbud, samt 2 minutters gange til kollektivknutepunktet for buss på Bragernes Torg og 6 minutters gange til Drammen Stasjon.  

Magasinet kjøpesenter, med sine 3 millioner besøkende årlig, ligger med inngang rett over gaten. Footfallet på Bragernes Torg og i gågaten sikrer svært god eksponering for fremtidige leietakere.

Paul-Andre Lefranc
Rådgiver utleieThomas Sørum
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo