Satellittkontor i Drammen sentrum?

Adresse: Nedre Storgate 3, 3015 Drammen
Areal: 85 - 240 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

For Brække Eiendom har vi for utleie totalt ca. 200 kvm BTA kontorlokaler i Werringgården. Bygget ligger meget sentralt plassert rett ved torget på Bragernes, og leietakere vil få en tydelig identitet med eksponering direkte mot gågaten.

Brække Eiendom har oppgradert bygget til et moderne kontorbyggg, med høy standard og gode kvaliteter!
Samtidig som man velger å respektfullt ivareta den lekre arkitekturen til Nilsen & Grenager, gjøres grep for å gi mer lys, lette fasade utvendig, gi nye funksjonelle inngangspartier og freshere trappeløp, og ikke minst; flunkende nye løsninger i kontorlokalene.
Ventilasjon, belysning, el-anlegg og digital grunnmur er selvsagt oppgradert til dagens standard

I inngangspartiet etablers i disse dager restaurantkonseptet LETT, en kul "hangout" der det skal være lett å treffe kunder og kollegaer, både før, under og etter at jobben er gjort.
Her vil det bli muligheter til å eksponere selskap og virksomhet – blant annet på high tech-skjermer på vindusflatene. 

I tillegg til dette er kjelleren totaloppsusset med kvaliteter som felles lounge og møterom, og et fullverdig treningsrom med dame- og herregarderober. 

De fire kontoretasjene er snart fyllt med liv og aktivitet, kun ca. 200kvm igjen! Vi tilpasser utforming, inndeling og innredning – her gjelder prinsippet om full fleksibilitet!

Dere leier enten fiks ferdig og innflyttningsklart, eller dere er selv aktivt med og påvirker og bestemmer selv hvordan det hele skal se ut. Det aller viktigste for oss er at dere har de aller beste forutsetninger for bedriftens ve og vel. Vi vet ingen lykkes uten et godt sted å jobbe. Vi strekker oss derfor langt for bidra til at dere lykkes!

I inngangspartiet etablers i disse dager restaurantkonseptet LETT, en kul "hangout" der det skal være lett å treffe kunder og kollegaer, både før, under og etter at jobben er gjort.
Her vil det bli muligheter til å eksponere selskap og virksomhet – blant annet på high tech-skjermer på vindusflatene. Vi ser også for oss at leietakere kan benytte dette lokalet til tilstelninger og anledninger man ønsker å samles.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt i Drammen, med inngang fra gågaten. Den sentrale plasseringen gir kort vei til alle byens servicetilbud, samt 2 minutters gange til kollektivknutepunktet for buss på Bragernes Torg og 6 minutters gange til Drammen Stasjon.  

Magasinet kjøpesenter, med sine 3 millioner besøkende årlig, ligger med inngang rett over gaten. Footfallet på Bragernes Torg og i gågaten sikrer svært god eksponering for fremtidige leietakere.

Paul-Andre Lefranc
Rådgiver utleieThomas Sørum
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo