Moderne lokaler på Solli plass

Adresse: Sommerrogata 13-15, 0255 Oslo
Areal: 1940 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Sommerrogata 13-15 er en fasjonabel eiendom med sentral beliggenhet på Solli Plass i Oslo sentrum.

Det skinnende hvite og klassiske bygget med egen eksklusiv inngang, er et fullservicebygg som er meget pent oppusset utenpå og med moderne, innbydende kontorlokaler.

Rehabiliterte fellesarealer inkluderer felles møterom, dusj og garderober, treningsfasiliteter og kantine. Bygget har også parkering i skjermet bakgård.

Beliggenhet

Med sin sentrale beliggenhet har Sommerrogata kort vei til alt av offentlig transport. Fra Solli Plass går det trikk og buss både øst- og vestover. Det er også kort vei til Nationaltheatret stasjon hvor man har tilgang til T-bane, tog og flytog.

Rett over veien ligger en rekke kaféer, restauranter og attraktive butikker, og det er lett gangvei til Aker Brygge og Oslo sentrum.

Innhold

Det er byggets andre etasje, på 2095 kvm, som skal leies ut. Kontorlokalene har en eksklusiv fremtoning i klassiske farger og materialer, med gode takhøyder. I dag har lokalene en løsning med både åpent landskap og noen cellekontorer. I tillegg har de møteromsavdeling, resepsjon, stillerom, sosiale soner, tekjøkken, samt en solfylt takterrasse med eksklusiv tilgang.

Live Melhuus
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo