Bærekraftige kontorbygg ved Ring 3 nyskapende konsept

Adresse: Nils Hansens vei 9-11, 0667 Oslo
Areal: 1000 - 26000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 2023

Beskrivelse

FASILITETER

Bertel O. Steen Eiendom benytter selskapets nyvinning, Otto , når de som første eiendomsutvikler inkluderer mobilitetsdeling.

 

Otto er Bertel O. Steens nye appbaserte tjeneste for booking av elbil, elsykkel og elsparkesykkel. Tjenesten vil bli knyttet til eiendomsprosjekter i Bertel O. Steen Eiendoms portefølje, og først ut er det nye kontorprosjektet Primo Bryn i Nils Hansens vei 9-11. Leietakere tilbys en effektiv og miljøvennlig transport, både til og fra jobb, men også til og fra møter i arbeidstiden. En app gjør betjeningen av biler og sykler 100% nøkkel-løs.

 

Primo Bryn består av tre åpne og nyskapende arkitektoniske bygg, med bemannet resepsjon, møtesenter, stor bedriftsrestaurant og kaffebar.

 

OM EIENDOMMEN

Nils Hansens vei 9-11 ligger inntil Ring 3, på Bryn. Den kommende Teisenalmenningen blir en grønn akse som går gjennom eiendommen med forbindelse til Alnaelva, og det vil skapes trivelige, grønne uteområder og vannspeil til glede for leietakere og naboer.

 

Nils Hansens vei 9-11 vil få noe av det ypperste innen smartteknologi, med robust systemarkitektur som vil bidra til kostnadseffektiv drift. Smartteknologi og gode appløsninger blir prioritert både innen ventilasjon, varme/kjøling, adkomst, parkering, møtebooking og servering.

 

Det vektlegge å finne de beste resirkulerings-løsningene, ved blant annet å ombruke avfall fra kjernevirksomheten til Bertel O. Steen, for eksempel bildekk, glass og stål inn i prosjektet i form av drenering, støyabsorbenter og møblering.

 

ADKOMST/BELIGGENHET

Brynseng er allerede et etablert kollektivknutepunkt. Bussen stopper 1 minutt fra Nils Hansens vei 9-11. Det er 6 minutters gange (2 minutter m/el-sparkesykkel) til Bryn togstasjon for videretransport til Lillestrøm/Asker med kvarters avganger. Bryn T-bane-stasjon ligger 10 minutter unna (3 min m/el-sparkesykkel). Store garasjeområder for trygg parkering av egen bil og sykkel i bygget. Videre er det ca. 1 km til Helsfyr og 4 km til Oslo sentrum.

 

LOKALENE/INNHOLD

Primo Bryn er tegnet av arkitektfirmaet AART Architects, som fokuserer på at deres bygg skal være av betydning for området og tilføre varige kvaliteter. Byggene får åpne, lyse og fleksible kontorløsninger med god takhøyde. Alle tre byggene får egen takterrasse.

Thomas Bagn
Rådgiver utleie/ PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo