Thune Næringspark: Lokaler med særpreg til leie for kontor/showroom.

Status: Frist utløpt
Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Areal: 103 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Ledig areal med mulighet for rask overtakelse i Drammensveien 130 i Thune Næringspark. Lokale ligger i 2 etg, og det er bygget en mesanin på ca. 30 kvm i lokalene. 
Lokalet har et preg av gamel og ærverdige detaljer og slipper inn et flott lys grunnet god takhøyde og store vinduer. Det egner seg for kontor og/eller showroom. 
Leietaker kan leie parkeringsplasser på området, og gis tilgang til sykkelparkering. 
Kontakt megler for videre avtale.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Drammensveien 130 har en meget sentral beliggenhet på skøyen, et blomstrende næringsområdet i Oslo. I skøyenområdet er det en rekke store bedrifter som har lokalisert  sine hovedkontorer, samtidig er området under stadig utvikling med tilvekst av store og små virksomheter. 
Lokalet som er ledig ligger på tomten til tradisjonsrike Thune's Mekaniske Værksted. I Thune Næringspark finnes moderne kontor- og forretningslokaler kombinert med de gamle fabrikkbygningenes sjarm. Med sin særegne arkitektur og romslige utearealer fremstår området som en oase av historie og miljø. Thune Næringspark huser i dag bl.a. møbelgalleri, interiørforretninger, tekstilfirmaer, bilforhandler samt selskaper innen reklame, kommunikasjon, medievirksomhet og spisesteder/cafe.

Adkomst

Drammensveien 130 ligger midt på Skøyen med holderplasser for både buss og trikk som nærmeste nabo. 400m unna ligger Skøyen stasjon der både Flytoget, lokaltog og InterCity-tog stopper. Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3 og det er mulighet til å leie parkering i garasje. Området har et meget velutbygd nett av sykkelstier.

Omgivelser
Skøyen er blant områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling det siste tiåret og er nå et yndet område, både for næringsvirksomhet og beboere. Området markerer starten på det urbane Oslo i vest og er unik kombinasjon av effektivt kommunikasjonsknutepunkt og selvstendig bydel. Skøyen har et bredt servicetilbud og en lokal atmosfære. 100 meter unna finner Karenslyst Alle

Live Melhuus
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo