Moderne og lyse kontorlokaler i fullservicebygg med sentral beliggenhet på Lysaker - gunstig leie!

Adresse: Professor Kohts vei 9, 1366 Lysaker
Areal: 700 - 1300 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse:
Byggeår: 2009

Beskrivelse

Lysaker Park er et velkjent landemerke på Lysaker, med over 100 000 daglig passerende på E18. Dette gir byggets leietakere en unik profileringsmulighet. Den nye skiltplanen på bygget gir leietakerne mulighet for å profilere seg under navnet Lysaker Park. 
De ledige arealene i Lysaker Park ligger i A-bygget - hvor leietakerne har mulighet til å benytte seg av en egen inngang. Store etasjeflater med mye dagslys gir gode arbeidsforhold for ansatte. 

Arealoversikt:

2. etasje: Arealet kan deles inn i arealer fra 700 - 1300 kvm bta


Se digitalt prospekt for mer informasjon: www. lysakerpark.no

Lysaker Park ble totalrehabilitert og ferdigstilt i 2009. Stilfull design, flott arkitektur og gjennomgående gode kvaliteter bidrar til å skape gode arbeidsplasser for de ansatte.

 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Oppgraderte fellesarealer

Flere av fellesarealene i Lysaker Park oppgraderes høst/vinter 2020. I område rundt hovedinngangen kommer det nye møbler som vil være med på å skape en god atmosfære for kunder og leietakere. I tillegg oppgraderes kaffebaren, og område rundt denne.
Videre så skal atriet som tilhører de ledige lokalene i A-bygget rehabiliteres. Her skal man skape en lun atmosfære med gode samhandlingssoner med nye og moderne møbler.

Som leietaker i bygget får du tilgang til gode fellesfasiliteter som resepsjonstjeneste, kaffebar, møteromssenter, auditorium, undervisningsrom og bedriftsrestaurant. Fellesarealene holder høy standard. I tillegg kan leietakere benytte seg av en flerbrukerhall, spinningrom, styrkerom og tredemøller. Det er fine dusjer og garderober med direkte adkomst fra sykkelparkeringen.

Det er god parkeringsdekning på eiendommen.

Beliggenhet

Lysaker Park ligger svært godt synlig fra E18 i umiddelbar nærhet til Lysaker stasjon via en hyggelig gangvei. Det er innenfor kort gangavstand kjøpesenteret CC vest med stort utvalg av butikker, spisesteder, Vinmonopolet og dagligvarer.
Samtidig grenser eiendommen til et stort parkområde med friareal som byggets leietakere kan benytte seg av. Parken har hyggelige sitteområder hvor man kan nyte lunsjen utendørs.

Standard

Bygget har et lavt energiforbruk og BREEAM In-use Excellent.

Innhold

Lokalene holder i dag høy standard og kan overtas som de er, eller tilpasses leietaker. Lokalene er i dag innredet med åpen løsning som er svært effektiv. I tillegg er det lagt til rette med støttefunksjoner som møterom, stillerom og uformelle møteplasser og prosjektrom.

 

 

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo