T-2 Et fremtidsrettet kontorbygg på Drammen stasjon

Adresse: Tollbugata 2, 3044 Drammen
Areal: 250 - 8000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3 2021

Beskrivelse

- Ferdigstilles Q3 2021
- Fullservice kontorkonsept
- Fra 250 til 8 000 kvm kontor
- BREAAM sertifisering / miljøbygg
- Profilering mot Drammen stasjon

Totalrehabiliteringen av Tollbugata 2 er i gang. I midten av 2021 vil T-2 fremstå som ett av byens mest profilerte og fremtidsrettede miljøbygg. Eiendommen vil oppnå nybyggstandard, og fremstå som et naturlig midtpunkt mot Strømsø torg og jernbanestasjonen.  

OM BYGGET
Bygget skal rives helt ned til den opprinnelige betongstrukturen, og utvikles frem til et topp moderne kontorbygg. Fasaden vil gjennomgå en totaltranformasjon og fremstå som et innbydende blikkfang i bybildet.

To fulle etasjer skal legges til det eksisterende volumet slik at bygget blir på totalt 8. etasjer. Bygget skal videre åpnes opp på bakkeplan slik at det skaper en økt samhandling med bylivet på torget. Prosjektet har høye miljøambisjoner med blant annet målsetning om BREAAM sertifisering og passivhus klassifisering.  


SERVICEFASILITER

T2 vil tilby et innholdsrikt servicekonsept for byggets leietakere og deres gjester. Deler av etasjen på bakkeplan, ut mot torget, vil inneholde kaffebar, sosiale soner, bespisningsarealer og en resepsjon med servicedesk m.m. I denne forbindelse skal det etableres et food court konsept, til bruk for byggets leietakere, og som ett bidrag til bylivet på Strømsø torg.


Det skal etableres felles møterom/konferansesenter, samt inngås leieavtale med Kontorhuset som sikrer leietakerne fleksibilitet ved økt arealbehov. Terrassen i 3. etasje vil fungere et sosialt møtepunkt med utsikt over torget. I kjelleren vil det bli treningsrom, dusj/garderober og sykkelparkering m.m. 


BELIGGENHET
Bygget har direkte profilering mot Drammen stasjon og Strømsø torg som er det viktigste kollektivknutepunktet i regionen. Alle byens fasiliteter ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen, og leietakerne vil få en unik identitet og profilering i bybildet.

Drammen opplever sterk vekst og fremstår i dag som en meget attraktiv by der det de siste årene har vært satset på en betydelig oppgradering av infrastruktur, torgene, bygninger og elvebredden. Byen har i dag i underkant av 70.000 innbyggere, men strekker seg nå inn mot nabokommune. Svelvik, Drammen og Nedre Eiker kommuner besluttet å danne en storkommune fra 2020, noe som nå gjør Drammensregionen til en av de fem store regionene i Norge. Drammen stasjon utvikles også med tanke på etablering av ny trasè for Vestfoldbanen. 


REISETIDER MED TOG
- Gardemoen: 60min FLYTOGET
- Oslo S: 34min VY
- Asker: 11min VY
- Kongsberg: 41min VY
- Tønsberg: 36min VY

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 110
Bruksnr: 541
Kommunenr: 3005

Sverre Broder Lund
Rådgiver utleie

 
 
 

Thomas Sørum
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo