St. Olavs plass 5 midtpunktet på Tullin!

Adresse: St. Olavs plass 5, 0165 Oslo
Areal: 1000 - 4500 M²
Type lokale: Kontor, Lager/Logistikk, Garasje/Parkering
Overtakelse: 2021/2022
Byggeår: 1969

Beskrivelse

Tidene forandrer seg, behovene forandrer seg. St. Olavs plass 5 ble opprinnelig oppført på oppdrag for Oslo Helseråd. Nå skaper vi arbeidsplasser for fremtiden.


7 kontoretasjer med mulighet for mellom 50 – 1.000 arbeidsplasser. Digitale tjenester. Nyttige tjenester. Fleksible løsninger. Vilje til å tilrettelegge og tilpasse. Mulighet til å bygge bedriften og felleskapet, styrke kulturen og identiteten. Utsikt over byen, utsikt til fremtiden!


Et arkitektonisk ikon. Et ærlig signalbygg. Transformert med sans og smartness. Arbeidsplassen ingen har maken til, men alle legger merke til.

Vi åpner opp innvendig, bygger ned barrierer og gir lys. Vi utnytter fordelene byggets egenartede trekantform gir til optimal interaksjon mellom mennesker i bygget. Interiørarkitektene Krohnark sørger for å sette Krohnen på verket med et tidsriktig, særpreget interiørkonsept som skaper drømmearbeidsplassen for de ansatte, og som bedriften stolt vil kunne vise fram til kunder og samarbeidspartnere. 

Byggets arkitekt Erling Viksjø, regnes som en av Norges fremste arkitekter og en ledestjerne innen norsk modernisme. Viksjø tegnet en rekke signalbygg, hvorav Høyblokka og Y-blokka i Regjeringskvartalet er mest kjent.


Det anerkjente arkitektkontoret MAD har gjennom smarte fasadegrep ved inngang, hjørner, baldakin og åpning av dette tette fasader lykkes med å lette det monumentale bygget. Samtidig er arven etter Viksjø, som nyter stadig større anerkjennelse nasjonalt og internasjonalt, ivaretatt og videreført med respekt. Dette blir en finslept, arkitonisk juvel der det som var, harmonerer med det som skal komme!

Å bygge om og bruke eksisterende bygg er det suverent mest klimavennlige vi kan gjøre, ifølge klima- og miljøministeren. I tillegg til omfattende gjenbruk, får bygget minimum Breeam Nor Very good miljøsertifisering.  St. Olavs plass 5 passer derfor for selskaper som tar miljøansvar på alvor.


Alle med sans for særpreg og egenart, alle som ser verdien av å ivareta, omforme, gjenbruke og skape, vil elske denne finslepte juvelen.

Følgende arealer er ledige:

7.etg: 1724 m2 BTA

8.etg: 1721 m2 BTA

9.etg: 1123 m2 BTA.

Beliggenhet

Tullin er verken Vika eller Løkka, kanskje heller den perfekte miksen. Her vil det nå vokse fram et mangfoldig bymiljø, fritt for ensretting og konformitet, fullt av skaperkraft og verdiskapende virksomhet.


St. Olavsplass 5 har en uslåelig beliggenhet. Her handler det ikke om å være nær eller ha kort avstand til, men derimot å være midt i!


Midt i
verdifulle, faglige fellesskap og delingkultur på Tullin. Tullinkvartalet med Domus Juridica, kontorbygget Universitetsgata 7-9, Spaces co-working, Simula – and still counting.  Og ikke minst Rebel ( www.rebel.no ) rett over gata –  en av tidenes største satsninger på kunnskapsutvikling og kompetansedeling innen teknologi. Konferansefasiliteter, fagrike og fargerike aktiviteter og sosiale møtepunkter. Dere vet at selskaper med suksess deler!


Midt i
det gode liv på Tullin ( www.tullin.no ) – frister en kald frisk en i sola eller under kirsebærtrærne på St. Olavs plass? Eller den beste koppen med kaffe på Fuglen? Pust i bakken i den nye parken på Tullinløkka? Den sunne lunsjen eller raske munnfullen mellom møtene? Innom teknotreff og en øl i Rebel? Det samlende måltidene for hele bedriften – på Happolati, Izakaya, EIK, Katla eller hva med å følge Tullinlyset til flunkende nye møtesteder for mat, drikke og kultur i Tullinkvartalet?


Midt i
en fremtidsrettet og engasjert kunnskapsutvikling – perfekt for virksomheter som enten står i front i den teknologiske utviklingen eller er i digital endring og ønsker å være tett på kunnskapen og kompetansen som trengs.


Tullin har med andre ord mange kvaliteter i dag. Disse kvalitetene skal vi videreforedle og bygge nye Tullin rundt. Høsten 2021 er området ferdig utviklet og du kommer til å spørre deg selv Hva skjedde med Tullin ?


Tullin. Midt i Oslo.

Innhold

Bygget blir totalrehabilitert hvor det etableres bedriftsrestaurant, nye garderober/dusjer, sikker innvendig sykkelparkering og ca. 30 parkeringsplasser, samt lager.

Hver etasje innehar gode arbeidsplasser hvor alle er plassert ut mot fasaden. Bygget er omringet med brede gater på alle sider som gir gode dagslysforhold. Internlogistikken er løst med unike og gjennomarbeidete kommunikasjonsveier i den indre trekanten med nødvendige støttefunksjoner. Kommunikasjonsveiene i den indre kjernen sikrer også mindre gjennomgangsstøy for de ansatte.

 

Hver etasje er ca. 1.800 m2 inkl andel fellesareal og gir god fleksibilitet både med tanke på layout og deling. Totalt utgjør andel kontor ca. 12.500 m2 fordelt på 7 etasjer.

Fasiliteter:

 • Digital grunnmur
 • Smarteknologiske løsninger
 • Egen app og betalingsløsning
 • Eget spisested på gateplan
 • Eget kundesenter 24/7
 • Egen profilering
 • Spesialtilgang Tullinkvartalet – spisesteder og barer
 • Spesialtilgang til Rebel – konferansefasiliteter og møterom
 • Garderober og dusj
 • Sykkelservice
 • Handyman-tjenester
 • Parkering – bil og sykkel

 

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Fredrik Sommerfeldt
Leder Markets

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo