Unikt butikklokale midt i Kvadraturen

Adresse: Kongens gate 6, 0153 Oslo
Areal: 135 - 280 M²
Type lokale: Butikk/Handel

Beskrivelse

Eiendommens 1. etg har sitt særpreg gjennom sine store vindusflater og unike takhøyde. Dette gir spennende konsepter en unik mulighet til å etablere seg i et majestetisk bygg sentralt plassert i Kvadraturen.

Beliggenhet

Sjøfartsbygningen ligger midt i Kvadraturen på hjørnet Kongensgate og Rådhusgaten. Kvadraturen har et variert og urbant bymiljø med en god blanding av kontor, handel, kultur, boliger, restauranter og parker.
Med sin nærhet til Karl Johans gate og Steen & Strøm Magasin finnes utallige shoppingmuligheter. Flere kjente spisesteder som Engebret Café, Brasserie Hansken, Statholdergaarden og Pascal Konditori ligger en kort spasertur unna.
Det er under. 10 minutters gange Oslo S og til Nasjonalteateret hvor all offentlig kommunikasjon i Oslo passerer. Nærmeste T- bane er på Karl Johan/ Egertorget – ca 4 minutters gange unna. Det går trikk og buss i Tollbugaten – ca 3 minutters gange.
Det er flere parkeringshus i nærheten med bl.a.Paleet Parkeringshus i Prinsensgate og Bankplassen p-hus under Museet for Samtidskunst.

Innhold

Det er to ledige handelslokale på eiendommen.
Et lokale på ca. 280 kvm og et annet lokale på ca. 135 kvm. Disse lokalene vil kunne passe godt til både butikk og showroom.


Store vindusflater og unik takhøyde gir gode rammer for et trivelige lokale.

 

Restaurant er ikke aktuelt i disse lokalene.

Svein Anders Heggset
Rådgiver Retail

 
 
 

Lars Simen Paulgaard
Partner / Leder Retail

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo