Nyoppussede kontorlokaler til leie umiddelbar overtakelse

Adresse: Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker
Areal: 305 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Beskrivelse
Lokalet til leie er på 305 kvm og ble totalrehabilitert i 2019 og holder meget høy standard. Lokalene er innredet i åpen løsning med gode støttefunksjoner for inntil 18 personer. Lokalene kan overtas umiddelbart

Eiendommen
Lysaker Torg 5 tilbyr moderne og lyse kontorlokaler og gode eksponeringsmuligheter mot E-18. Byggets inngangsparti og atriet er nylig pusset opp og gir bygget et representativt og moderne uttrykk.
Den flotte kantinen har god kapasitet med sitteplasser både i felles området og mer private stilige rom. De ansatte i bygget har tilgang til sykkelparkering, dusj og garderobeanlegg. Lyse og moderne kontorarealer og gode fellesfasiliteter sikrer et godt arbeidsmiljø for de ansatte. I tillegg til kontoretasjer har eiendommen 5 underetasjer med inntil 600 parkeringsplasser og lagerarealer. Lokalene kan utformes etter leietakernes behov og ønsker.

Adkomst
Kun 2 minutters gange til Lysaker Stasjon!
Eiendommen har taxiholdeplass rett utenfor døren og gode adkomstforhold med effektiv av- og påkjøring direkte til hovedveinettet og E18, via hovedrundkjøring på Lysakerlokket. Lett tilgjengelig for ansatte og besøkende. God parkeringsdekning i byggets underetasjer

I nærheten
Bussholdeplass - 58 m
Flybuss - 58 m
Jernbanestasjon - 73 m
Taxi - 398 m
Flytog - 73 m
Trikkeholdeplass - 1.3 km

Beliggenhet
Lysaker Torg ligger i Bærum og er et næringslivssenter og knutepunkt med direkte adkomst til kollektivnettet for Stor-Oslo. Lysaker Torg ligger ved hovedveinettet og E18, via rundkjøring på Lysakerlokket. Fra Lysaker Torg har man direkte tilknytning til Lysaker stasjon og bussterminalen. Her stopper alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og busser (lokal og ekspress), samt flytoget til Oslo Lufthavn Gardermoen. Taxi-holdeplass og båtforbindelse til/fra Nesodden. På Lysaker Torg finnes en rekke servicetilbud som tannlege, postkontor, treningssenter, optiker samt en rekke spisesteder. Eiendommen ligger i gangavstand fra Lysaker Brygge med maritimt miljø, spisesteder og sitteplasser langs bryggekanten. Kjøpesenteret CC Vest ligger kun en kort spasertur unna.
Her finner du totalt 90 butikker, vinmonopol, legesenter, apotek og et stort utvalg butikker.

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo