Drømmekontor i klassisk bygård

Adresse: Pilestredet 12, 0180 Oslo
Areal: 800 - 4000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q1 2021

Beskrivelse

FASILITETER

Den ærverdige hovedinngangen blir fra Apotekergata, og de fleksible kontorlokalene i fem etasjer blir lyse, moderne og åpne – med møterom i glass, sittegrupper og ekstra god takhøyde. Byggets bakgård integreres i øvrig bygningsmasse som et spennende, grønt atrium med et stort, flott glasstak. Hver kontoretasje får eget te-kjøkken og spisebar, og til lunsj samles alle leietakere i den lekre kantinen i 1. etasje. Totalt får bygget ca. 260 kontorplasser.

 

OM EIENDOMMEN

Pilestredet 12 er opprinnelig en sammenslåing av Apotekergata 12 og Pilestredet 12 fra 1895. Hele gården er i tegl, og stilmessig er arkitekturen påvirket av barokk og renessanse. Mange av dagens Oslo-boere vil forbinde bygget med Hansen & Dysvik-butikken, som lå i 1. etasje frem til 1999. Dagens gårdeier overtok bygget i 2019 og total-rehabiliterer hele bygget – innvendig og utvendig. Pilestredet 12 vil fremstå som et komplett og eksklusivt kontorbygg med smarte løsninger – innflyttingsklart i Q1 2021.

 

ADKOMST/BELIGGENHET

Bygget ligger svært sentralt til på hjørnet mellom Pilestredet og Apotekergata, og med Oslo Tinghus, Ibsen Parkeringshus, Karl Johans gate og flere hoteller som nære naboer. Trikk og buss stopper rett utenfor, det er 100 meter til Stortinget T-banestasjon og fem minutter å gå til Nationaltheatret med tog og Flytog. Eiendommen er omgitt av attraktiv shopping og spisesteder, og alle teatrene er rett i nærheten. Med andre ord - man er der det skjer.

 

LOKALENE/INNHOLD

Innvendig blir alt nytt, og arkitektene har mestret å kombinere den originale, spennende konstruksjonen med lekker ny arkitektur. Fra et flott inngangsparti i Apotekergata med kaffebar, kommer man videre inn i kantine og videre til det vakre atriet, som blir et naturlig møtepunkt. Her er det high end, moderne og eksklusivt i fem etasjer. Inspirerende kontorer og innbydende sosiale soner vil gjøre det til en fryd å være på jobb. I kjeller er det sikker sykkelparkering med lademulighet, dusj og garderober.

 

OM GÅRDEIER

Opsahl Eiendom AS utvikler og drifter flere næringsbygg i Oslo og Akershus og har som motto å gjøre det enkelt og fleksibelt for leietakerne. I tillegg til flere enkeltstående næringsbygg og kontorlokaler, er de eiere av næringsparken Skullerud Park.

Håkon Tanberg
Rådgiver utleie/partner

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo