Nye unike topp-etasjer med 360 graders utsikt over Oslo sentrum til leie

Adresse: Sofienberggata 19, 0558 Oslo
Areal: 1350 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Høst 2020
Byggeår: 2019

Beskrivelse

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Millskvartalet

Sofienberggata 19, også kjent som Millskvartalet, ble i 2016 transformert fra en historisk majonesfabrikk til et nytt hovedkvarter med kontorlokaler og matfaglig senter. Det unike bygget består av kraftige betongdekker og søyler som understreker byggets fortid som industrilokale.

I Sofienberggata 19 bygges nå to nye toppetasjer med 360 graders utsikt over hele Oslo sentrum og ligger tett på hyggelige Sofienbergparken. Lokalet går over to etasjer, med en interntrapp som knytter etasjene sammen og skaper god intern-kommunikasjon. Det er fokus på gode kvaliteter i påbygget, samtidig som det skal bygges i stil med resten av eiendommen, og ivaretar særpreget som er med på å gjøre dette til et unikt kontorbygg! Det tilrettelegges for eksklusiv takterrasse med gode solforhold for leietaker i de nye etasjene.

Planløsning vil tilpasses leietakers ønsker og behov.

Ny leietakere vil kunne benytte seg av felles resepsjonstjeneste og kantine. Det er god parkeringsdekning, for både syklister og bilister.

Beliggenhet

Bygget ligger sentralt på Grünerløkka med kort vei til sentrum. Her har du alle servicetilbud i nærheten, samt godt kollektivtilbud med trikk og buss i umiddelbar nærhet. Grünerløkka er kjent for sitt yrende kaféliv, et enestående utvalg av kulturtilbud og mange spennende butikker. 
Her kan man kombinere det moderne kontor med aktiv livsstil. Det er lagt til rette for sykkelbruk, man kan spise lunsj i parken rett utenfor vinduet og yoga og trening ligger bare et par kvartaler unna. Og man har Oslos kanskje beste utvalg av serveringssteder i nabolaget.

Grünerløkka som bydel har i flere år vært Oslos fremste eksponent for kreativitet og urban utvikling, noe som gjenspeiles i kontorene i Sofienberggata 19.

Les mer om utviklingen: https://www.millskvartalet.com/


Adkomst

 

Sofienberggata har et bredt utvalg av offentlig transport. Kun 200m gange fra eiendommen ligger holdeplassen Olaf Ryes plass. Her har man tilgang til en rekke busser som nr. 20, 54 og 250. Det er også kort vei til trikkeholdeplassen Thorvald Meyers gate hvor nr. 11, 12 og 13.

Standard

Hele eiendommen ble totalrenovert i 2016 og hadde fokus på gjenbruk av alle materialer. Sofienberg 19 vant Oslo bys arkitekturpris i 2017.
«Et forbilledlig eksempel på bevaring gjennom transformasjon»

Live Melhuus
live.melhuus@malling.no
+47 958 04 270

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo