Den beste arbeidsplassen, på den mest sentrale lokasjonen

Adresse: Stenersgata 1-3, 0050 Oslo
Areal: 500 - 30500 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 2022
Energimerking: B

Beskrivelse

Stenersgata 1-3, innflyttingsklart tidlig 2022


Stenersgata 1-3 er en av Norges mest sentrale eiendommer med direkte tilknytning til både Jernbanetorget og Oslo S. Området har de siste 10 årene hatt en voldsom utvikling i takt med utbyggingen av Barcode og flere positive byutviklingsprosjekter rundt Jernbanetorget. I løpet av de neste årene fortsetter den positive utviklingen med flere kommende store utviklingsprosjekter. Stenersgata 1-3 er ett av disse.

Ved innflytting i 2022 vil Stenersgata 1-3 stå klart totalrenovert som et moderne og fremtidsrettet kontorbygg. Med kontorareal på totalt 30.500 kvm, flere inngangspartier og mulighet for flere ulike inndelinger av leieareal, vil det tilrettelegges for optimale kontorer, både for små og store bedrifter.

Bygget vil ha et unikt servicekonsept med blant annet egen applikasjon, garderober med håndkleservice, treningsfasiliteter, sykkelparkering med servicestasjon, bedriftsrestaurant og møteromsfasiliteter, en rekke bestillingstjenester og en stor takterrasse.

Beliggenhet

Stenersgata 1-3 kan med rette kalles for Oslos mest sentrale kontorlokaler – i hjertet av alt der folk ferdes. Med Jernbanetorget som nærmeste nabo stopper trikk, T-bane, buss, tog og Flytoget i alle tenkelige retninger rett utenfor inngangsdøren. Det er også rike shopping- og restaurantmuligheter både i og rett utenfor bygget, og flere av byens beste hoteller er lokalisert i umiddelbar nærhet.

 

  • Tog: 2 minutter
  • Flytog: 2 minutter
  • Trikk: 1 minutt
  • T-bane: 2 minutter
  • Buss: 1 minutt

Innhold

Store etasjeplan fra ca. 6.900 kvm som kan deles i enheter ned mot ca. 500 kvm. Lokalene er svært fleksible og arealeffektive med god takhøyde, og de egner seg for både åpne landskap og cellekontorer, samt aktivitetsbaserte løsninger. Kontorlokalene er fra 5. til 12. etasje med fantastisk utsikt ned mot sentrum og/eller ut mot fjorden i de øverste etasjene.

Med stor fleksibilitet til inndeling av etasjeflatene kan det skapes flere alternative planløsninger. Det vil bli lagt til rette for bedriftsrestaurant og møteromssenter, i henholdsvis 8. og 9. etasje, med felles takterrasse i 10. etasje. Eiendommen får fire innganger hvilket betyr stor fleksibilitet til inndelinger samt mulighet for hovedinngang og personalinnganger. Hver inngang gir store muligheter for profilering på fasade.

I byggets 11. etasje skal det bygges en fantastisk flott og frodig takterrasse. Her vil det være bespisning og loungeområder på sommerstid. I byggets 8. etasje blir det velvære- og treningsavdeling med dusj- og garderobefasiliteter med dirkete adkomst til en stor flott balkong rett ut mot Jernbanetorget.

Lokalene må oppleves.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.Velkommen til den beste arbeidsplassen på den mest sentrale lokasjonen!

Fredrik Sommerfeldt
fredrik.sommerfeldt@malling.no
+47 916 09 161

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo