Egertorget - Nyrenoverte kontorlokaler

Adresse: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo
Areal: 285 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q2 2020
Byggeår: 1840
Rehabilitert: 2019

Beskrivelse

Objektet passer godt til en leietaker som ønsker fleksible, effektive og moderne lokaler. De ledige lokalene ligger i byggets  4. etasje. Arealet er 285 kvm. Arealene egner seg godt for både landskap og cellekontor, samt aktivitetsbaserte løsninger. Karl Johans gate 20 har en svært attraktiv beliggenhet midt på Egertorget med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet.  Lokalene har inngang fra Karl Johans gate mellom Lush og David-Andersen. Eiendommen har fast driftstekniker og vakttelefon som sørger for å iverata leietakers behov. Bygget vil, i tillegg til den estetiske oppgraderingen få moderne tekniske anlegg, herunder ventilasjons- og kjøleanlegg samt fjernvarmeleveranse som vil følges opp av Malling & Co. Det legges også til rette for sykkelparkering i bakgård.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis

Beliggenhet

Midt i sentrum av Oslo! Lokalene har en svært sentral beliggenhet midt på Egertorget. Dette gjør eiendommen attraktiv for byggets leietakere og gjester. Karl Johan byr på mange fasiliteter og ikke minst flere kafeer og butikker, i tillegg til treningssentre i umiddelbar nærhet. Slottsparken og Aker Brygge ca 1 km unna. Pent bygg med sentral beliggenhet gjør dette perfekt for bedrifter med utstrakt møtevirksomhet. Begge etasjene egner seg godt til åpent landskap med tilhørende møterom.   

Adkomst

Enkel adkomst fra Egertorget, rett ved Stortinget T-banestasjon. Alt av offentlig kommunikasjon i gangavstand; trikk og buss i umiddelbar nærhet, T-bane på Stortinget stasjon, kort gangavstand til Nationaltheatret og Oslo S med tog og Flytoget.

Innhold

 

 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 207
Bruksnr: 98
Kommunenr: 301

Magnus S. Andersen
Eiendomssjef

 
 
 
 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo