Møllergata 24 - Kontorlokaler midt i Oslo sentrum

Status: Frist utløpt
Adresse: Møllergata 24, 0179 Oslo
Areal: 268 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Omgående

Beskrivelse

Rehabiliterte kontorlokaler til leie i 2 etasje i Møllergata 24 med mulighet for rask overtakelse.

Lokalene er egnet for ca. 12 personer i åpent landskap og har tilhørende støttefunksjoner og sosial sone med te-kjøkken.Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis

Gårdeier

Selskapet er representert ved Storebrand Asset Management AS som er en av Norges største eiendomsforvaltere og er et heleid datter selskap av Storebrand Livsforsikring AS. Totalt sitter de på en bygningsmasse på over 1 400 000 kvadratmeter i Oslo-området. Deres leietakere nyter godt av den sentrale markedsposisjonen gjennom fleksibilitet når det gjelder endringer i arealbehov, tilleggstjenester rundt leieforholdet samt evne og vilje til å opprettholde en høy teknisk kvalitet på deres eiendommer.

Beliggenhet

Eiendommen har en svært god beliggenhet i Oslo sentrum.

Nærmeste nabo er Youngstorget med sitt yrende folkeliv, spennende restaurantkonsepter og godt utvalg av kafeer, lunsjsteder, barer og butikker som gjør Møllergata 24 til et attraktivt kontorområde.

Torggata Bad har nylig blitt totalrenovert og huser nå konseptet Oslo Street Food som raskt har blitt et populært sted for mange med hyggelig uteservering.

Rett i nærheten finnes også Sentrum Scene, Vulkan med mange spennende kultur- og matopplevelser, Grünerløkka, samt Operaen og Oslos skyline i Bjørvika.

Adkomst

Enkel adkomst med 5 minutters kort gangavstand til Oslo S. Her finner man Flytog, lokaltog, alle T-banens linjer, samt flere buss- og trikkelinjer.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 208
Bruksnr: 426
Kommunenr: 301

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo