Attraktivt og rehabilitert høytlager på Skytta/Gjelleråsen.

Status: Frist utløpt
Adresse: Brennaveien 18, 1481 Hagan
Areal: 3431 M²
Type lokale: Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler
Overtakelse: 01.01.2020
Rehabilitert: 2016

Beskrivelse

På Skytta/Gjelleråsen har vi nå for leie et meget attraktivt lagerlokale, som ble rehabilitert i 2016. Da ble det lagt nytt gulv, ny kontordel/spiserom/ventilasjon/belysning (LED-lys)/fasade/porter etc slik at lokalene fremstår som nye og meget representative.
Det er ikke store kontorarealer slik at man her slipper å leie et stort kontorareal om man i hovedsak har behov for lagerareal. Takhøyde i høytlagerdelen på ca 8,8 meter og ca 4 meter i lavere del (varemottak/pakkeområde gjør lageret meget effektivt.

Det er god plass til varelevering og snunområde for store lastebiler foran kjøreportene. Totalt er det 7 porter, hvorav 2 har direkte innkjøring via rampe og resten har lasteramper med klimaskjerm. Varemottaksområde utvendig er overbygget med tak.  

Om utleier

Utleier av lokalet er Mallin Eiendom AS, som er et solid eiendomsselskap med lang historie. De scorer meget høyt på leietakerundersøkelser og har egen dedikert driftssjef som besøker leieobjektet nesten hver dag.

Beliggenhet

Skytta Industriområde ligger strategisk til rett i utkanten av Oslo-grensen. Det er adkomst via RV4 fra Groruddalen, samt E6 via traversen RV22. På den måte er det to hovedvei-altarnativer til Oslo og nordover, noe som har gjort Skytta til et populært område for lagerbedrifter. 
Det er god bussoforbindelse med hele regionen.

Standard

Lokalene holder moderne og oppgradert standard. Det er investert store beløp i lokalene de siste årene og leieobjektet er sprinklet.

Innhold

Leieobjektet er i all hovedsak lagerlokaler samt varemottaksområde. Det er et lagerkontor/kundemottaktsområde med noen kontorplasser, samt spiserom, garderobe, treningsrom og toaletter.
Se plantegning for nærmere informasjon om inndelingen og mulig reolsetting.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 3
Bruksnr: 327
Kommunenr: 233

Knut Erik Olderkjær
Rådgiver utleie/salg

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo