Totalrenovert klassisk bygård i Oslo Sentrum

Adresse: Urtegata 9, 0187 Oslo
Areal: 500 - 5000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q1 2022
Energimerking: C

Beskrivelse

Areal: Drivhuset: 4.945 kvm
Overtakelse: Q1 2022. 
Umiddelbar nærhet til Oslo Sentralbanestasjon

FASILITETER
• Tilgang til møtesenter
• Mulighet til egen serviceapp og betalingsløsninger
• Tillgang til en solrik bakgård
• Tillgang til bedriftsrestaurant
• Miljøbyggende bygulv mellom byggene
• Kaffebarer
• Parkering
• Sykkelparkering
• Mulighet til treningssenter
• Garderober/dusj

OM EIENDOMMEN
Urtekvartalet skal få mennesker til å blomstre. Urtekvartalet vil bli et helt nytt kvartal i Oslo Sentrum med 45.000 kvm næringsareal. Dette fordelt på Veksthuset (ca. 24.000 kvm), Fabrikken (16.500 kvm) og Drivhuset (4.950 kvm). Urtekvartalet har som mål å være det beste og mest stimulerende stedet å jobbe. Kombinasjonen av prosjektets størrelse og beliggenhet gjør Urtekvartalet ulikt alle andre byutviklingsprosjekter i Oslo. Kvartalet binder sammen Grünerløkkas pulserende og mangfoldige byliv med kunnskaps- og næringsklyngen som vokser frem langs Akerselva.

Prosjektet består av tre arkitektonisk nyskapende bygg som skal gi 3.000 nye arbeidsplasser i området. Veksthuset vil bli et nybygg og de eksisterende byggene Fabrikken og Drivhuset, vil bevares og totalrehabiliteres.

I Fabrikken flytter Høyskolen Kristiania inn sommeren 2021, som gir plass til ca. 3000 studenter. 

Bygulvet i Urtekvartalet vil bestå av et bredt utvalg av utadrettet virksomheter, kunsttorg, urtehage, vanntorg og en egen bakgård som sammen gjør dette kvartalet til en 24 timers by. Det planlegges et unikt og eksklusivt servicekonsept for hele Urtekvartalet. Tanken er at alle leietakerne vil ha tilgang til alle restauranter, kaféer, felles møtefunksjoner med mer, uavhengig av hvilket bygg de er leietaker i.

Urtekvartalet skal samle ulike miljøer som kan bistå hverandre og knyttes sammen i utviklingsprosjekter. I praksis, for å lykkes med dette, vil byggene få tilrettelagt fleksibilitet og innredningsløsninger som gir en enestående fleksibilitet for leietakere.

ADKOMST/BELIGGENHET
En bydel i utvikling, 7 minutters gange til Oslo Sentralstasjon, 3 minutter til nærmeste T-bane og like ved idylliske Akerselva. Gangveien langs Akerselva har fått mer grønn vegetasjon, flere bruoverganger og belysning, som gir en hyggelig gange til fasilitetene i området. Urtekvartalet ligger sentralt i Oslo sentrum, med nærhet til attraktive restauranter, shopping og parker.

LOKALENE/INNHOLD

Drivhuset er en klassisk bygård og et potensielt enebrukerbygg. Bygget har store vinduer som gir mye lys. Derfor egner bygget seg for både åpnet landskap, cellekontorer og aktivitetsbaserte løsninger. Bygget vil bli totaltrenovert samtidig det vil beholde sitt orginale preg og sin unike takhøyde - se blant annet illustrasjonen av 4. etasje

AREALTABELL

Drivhuset

Etasje                         BTA leieareal
4. Ledig                          962
3. Ledig                          963
2. Ledig                          921
1. Restaurant mm.           1 060
U1. Lager, mm.                1 039
Totalt                             4 945

OM GÅRDEIER
Eiendomsspar har mer enn 30 års erfaring i bransjen, og gjenkjennes ved høy kvalitet på eiendommene og førsteklasses beliggenhet. Eiendomspar setter leietakeren i sentrum og kan tilby høy kvalitet på personlig service og har egen driftsavdeling

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Fredrik Sommerfeldt
Leder MarketsOle Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo