Fleksible kombinasjonsbygg med god eksponering mot E-18

Adresse: Gråterudveien 16, 3036 Drammen
Areal: 400 - 4000 M²
Type lokale: Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering
Byggeår: 2019

Beskrivelse

For Origo utvikling har vi nå for utleie fleksible kombinasjonsbygg i Kobberviksdalen.

Gråterudveien 16 er prosjektert for fire bygg à to etasjer. Byggene kommer foran det veletablerte Eltek-bygget med glimrende eksponeringsmulighet mot E18 i begge retninger. Fra eiendommen er det god kommunikasjon fra Eik-krysset med enkel av- og påkjøring mot Drammen/Oslo og Vestfold, samt enkel tilkomst til Fylkesvei 31 mellom Tangen og Skoger.

Det kan bygges opptil fire bygg med ulike størrelser. Byggene blir ikke igangsatt før signert leieavtale, og dermed har leietakere alle muligheter til å få skreddersydde lokaler. Byggene vil egne seg godt for virksomheter med behov for kombinasjonen høyt/lavtlager og noen kontorplasser.

Ett bygg er allerede utleid til Dormakaba og overtas i desember 2019. Vi kan tilby en spennende prosess for de neste byggene, der leietakere kan være med å forme lokalene etter kravspekk og behov. Det er gode parkeringsmuligheter på området, og muligheter for å etablere elbilladestasjoner

Beliggenhet

Gråterudveien 16 ligger inntil E18 syd for Drammen, nær Eik-krysset. Med bil er det 1 minutt fra E18, og det er parkering på området. Det er enkel adkomst med buss, og få minutter inn til Drammen sentrum for å ta tog, Flytog og Flybuss.Se også hjemmesiden:

 https://prospekt.malling.no/graterudveien-16/Adkomst

Området er preget av små, mellomstore og store bedrifter. Det er gode parkerings-muligheter både for ansatte og gjester. Ved behov for ekstern møtevirksomhet, er det få minutter med bil til Drammen sentrum med kurs/konferansemuligheter og hotell-overnatting.


Paul-Andre Lefranc
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo