Helsebygg på Jessheim - skreddersydde lokaler fra ca 100 kvm

Status: Frist utløpt
Adresse: Dølihagan, 2050 Jessheim
Areal: 100 - 2500 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement, Andre

Beskrivelse

I prosjektet Byporten Jessheim planlegges det et nybygg som skal fylles med helseaktører i forskjellige bransjer. Da det er et nybyggprosjekt så er det muligheter til å få skreddersydde lokaler i henhold til leietakers spesifikasjoner. Utleier er fleksibel på å vurdere samlokaliseringer og felles venterom og lignende i tråd med leietakernes ønsker. Det er tegnet inn planløsninger for lege, tannlege etc, se også vedlagte PDF'er som viser etasjeplanene for bygget. Ta kontakt med megler for å se på detaljerte løsninger for din virksomhet. Det vil også legges til rette for aktører innen skjønnhetspleie/velvære.

Første etasje er leid ut til fullsortiments dagligvarebutikk, og ledige arealer ligger i 2. og 3. etasje. Det er inngang enten via hovedinngangen til dagligvareforretningen, heis opp fra garasjekjeller eller direkte inn fra utvendig parkering i 2. etasje. Naboeiendommen som bygges parallelt vil huse ca 9000 kvm med dagligvare og storhandel/treningssenter, og samlet vil det være et slagkraftig handelspunkt i Jessheim.

Det er totalt ca 210 parkeringsplasser på utvendig parkeringsplass, samt 50 parkeringsplasser i garasjekjeller i bygget. 

Se hjemmesiden www.byportenjessheim.no for mer informasjon om prosjektet. I tillegg bygges det ca 800 boliger på eiendommen, og området forøvrig er i stor utvikling med flere store boligutviklingsprosjekter. Det er regulert/under regulering totalt ca 4.500 nye boliger samt ferdig regulert hotell med 550 rom innen en radius på 1 km fra eiendommen.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Det er en unik beliggenhet rett ved innkjøringen til Jessheim sentrum, og ut mot E6. Enklere adkomst enn dette får man ikke i Jessheim, og mulighet til å treffe hele regionen siden man ikke må kjøre inn til Jessheim sentrum. 
Jessheim er en av Norges raskest voksende byer og drar store fordeler av Gardermoen og den raske reiseveien til Oslo og omkringliggende regioner.

Det skal bygges ny rundkjøring med direkte innkjøring til prosjektet, samt at det blir 2 busstopp rett utenfor Helsebygget. Dølivegen (som prosjektet ligger ved) blir en del av den nye ringveien som skal omkranse Jessheim sentrum.

Standard

Nybygg med topp moderne lokaler bygget etter siste forskriftskrav.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 132
Bruksnr: 8
Kommunenr: 235
Gårdsnr: 131
Bruksnr: 2

Knut Erik Olderkjær
Rådgiver utleie/salg

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo