Universitetsgata 7-9 - Attraktivt nybygg i Tullinkvartalet

Adresse: Universitetsgata 7-9, 0164 Oslo
Areal: 567 - 1691 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q1 2022
Byggeår: 2019
Energimerking: A

Beskrivelse

Entra setter liv og utvikler et nytt spennende kvartal midt i Oslo sentrum. Kvartalet består blant annet av det nye juridiske fakultetet med 4000 studenter, Spaces co-workingsenter og nytt kontorbygg i Universitetsgata 7-9. Det etableres et nytt kvartal med hyggelige møteplasser tuftet på kultur, design og opplevelser.

Nye Universitetsgata 7-9 vil bli ett av Oslos mest spektakulære og attraktive kontorbygg, med energiklasse A og Breeam Excellent sertifisering.

Det lyse og eksklusive kontorbygget med 10 kontoretasjer blir helt sentralt i Tullinkvartalet. Her er alle hjørner buede, det blir spill i fasaden med innhuk og passasjene får doble høyder. Et levende bygulv med brasseri, vinbar, kafé og ulike servicetilbud. Dette gir et sjarmerende bidrag for både leietakere og andre som vil tiltrekkes av spennende arkitektur, lekende lysløsninger og innbydende miljø. Følgende leietakere har allerede signert: Hjort Advokatfirma, Bull & Co Advokatfirma, Advokatforeningen og Knowit.

Bygget er tilrettelagt med teknisk grid og innredningsløsninger som gir en enestående fleksibilitet for leietaker og god kvalitet. Bygget vil også ha to underetasjer til varelevering og lagermuligheter.

Les mer om prosjektet på tullin.no.

Ledighet: 

2.etg: 648 m2 BTA:
Det ledige lokalet i 2.etg har ekstra god takhøyde, og store glassvinduer fra gulv til tak. Lokalet egner seg både til åpent landskap og celle/teamkontor. 
Vedlagt plantegning viser et forslag til layout med 42 plasser i åpen løsning med 5 møte/stillerom samt sosial sone med kjøkken. 

7.etg: 567 m2 BTA
Det ledige lokalet i 7.etg kan tilby gode lysforhold og flott utsikt. Lokalet egner seg både til åpent landskap og celle/teamkontor. 
Vedlagt plantegning viser et forslag til layout med 34 plasser i åpen løsning med 3 møte/stillerom samt sosial sone med kjøkken. 


10.etg: 1691 m2 BTA
Spektakulært kontorlokale i byggets øverste etasje med inspirerende utsikt over hele Oslo sentrum. Privat trappeadkomst til flott felles takterasse i etasjen over.
Vedlagt plantegning viser et forslag til layout med 90 plasser i åpen løsning med 14 møte/stillerom samt sosial sone med kjøkken.

Beliggenhet

Universitetsgata 7-9 har en svært sentral beliggenhet med kun få minutters gange til både trikk, T-bane, buss, tog, flytog og andre viktige tilbud i hverdagen. Frisør, apotek, treningssenter, legesenter, kafeer og restauranter ligger like i nærheten og bidrar til at leietakerne får en enkel og fleksibel hverdag.

Tvers over gaten jobber Entra med Rebel, Norges nye IT- og innovasjonshub, der deling av kompetanse er en viktig forutsetning. Her er det et stort konferansesenter med ulike auditorier og møterom som kan leies etter behov. Nærhet til dette kan ha stor verdi for virksomheter i digital endring.

Innhold

Bygget får flotte og moderne garderober med digitale oppbevaringsskap, tørkerom for vått treningstøy og egen, trygg sykkelparkering med sykkelspa for vaske- og servicemuligheter. Det kommer en fantastisk takterrasse tilgjengelig for alle leietakerne, med mulighet for servering. Egen service app for bygget med digital betalingsløsning via mobil/web gir byggets leietakere en enklere hverdag. Bygget får Breeam Nor Excellent miljøsertifisering.

Fasiliteter:

 • Egen app og betalingsløsninger
 • Takterrasse med mulighet til servering
 • Bedriftsrestaurant
 • Lunsj- og salatbarer
 • Kaffebar
 • Aircondition
 • Parkering i nærområdet
 • Sykkelparkering
 • Garderobe/dusj
 • Alarm
 • Heis

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Fredrik Sommerfeldt
Leder Markets

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo