Universitetsgata 7-9 - Attraktivt forretningsbygg i Tullinkvartalet

Adresse: Universitetsgata 7-9, 0164 Oslo
Areal: 630 - 10100 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3 2021
Byggeår: 2019

Beskrivelse

Entra setter liv og utvikler et nytt spennende kvartal midt i Oslo sentrum. Kvartalet består blant annet av det nye juridiske fakultetet med 4000 studenter, Spaces co-workingsenter og nytt kontorbygg i Universitetsgata 7-9. Det etableres et nytt kvartal med hyggelige møteplasser tuftet på kultur, design og opplevelser.

Nye Universitetsgata 7-9 vil bli ett av Oslos mest spektakulære og attraktive forretningsbygg, med energiklasse A og Breeam Excellent sertifisering.

Det lyse og eksklusive kontorbygget med 10 kontoretasjer blir helt sentralt i Tullinkvartalet. Her er alle hjørner buede, det blir spill i fasaden med innhuk og passasjene får doble høyder. Et levende bygulv med brasseri, vinbar, kafé og ulike servicetilbud. Dette gir et sjarmerende bidrag for både leietakere og andre som vil tiltrekkes av spennende arkitektur, lekende lysløsninger og innbydende miljø. Advokatfirmaet Hjort har blant annet av denne grunn, leid 5 148 kvm til sitt nye hovedkontor.

Bygget er tilrettelagt med teknisk grid og innredningsløsninger som gir en enestående fleksibilitet for leietaker og god kvalitet. Bygget vil også ha to underetasjer til varelevering og lagermuligheter.

Les mer om prosjektet på tullin.no.

Beliggenhet

Universitetsgata 7-9 har en svært sentral beliggenhet med kun få minutters gange til både trikk, T-bane, buss, tog, flytog og andre viktige tilbud i hverdagen. Frisør, apotek, treningssenter, legesenter, kafeer og restauranter ligger like i nærheten og bidrar til at leietakerne får en enkel og fleksibel hverdag.

Tvers over gaten jobber Entra med Rebell, Norges nye IT- og innovasjonshub, der deling av kompetanse er en viktig forutsetning. Her er det et stort konferansesenter med ulike auditorier og møterom som kan leies etter behov. Nærhet til dette kan ha stor verdi for virksomheter i digital endring.

Innhold

Hver etasje er nøye planlagt der de inndelte kontorsonene omkranser en stor sosial sone i midten. Internlogistikk, og mulighet for å sitte avdelingsvis, har vært viktige premissgivere. Dette har gitt utrolig fleksible og arealeffektive løsninger med lyse og fine kvaliteter. Bygget får flotte og moderne garderober med digitale oppbevaringsskap, tørkerom for vått treningstøy og egen, trygg sykkelparkering med sykkelspa for vaske- og servicemuligheter.

Hvert etasjeplan, på ca. 2 600 kvm, kan deles i enheter fra ca. 500 kvm. Det er ca. 9 000 kvm utleid kontor pr. i dag. Det kommer en fantastisk takterrasse tilgjengelig for alle leietakerne, med mulighet for servering. Lokalene egner seg for både åpne landskap og cellekontorer, samt aktivitetsbaserte løsninger. Egen service app for bygget med digital betalingsløsning via mobil/web gir byggets leietakere en enklere hverdag. Bygget får Breeam Nor Excellent miljøsertifisering.

Fasiliteter:

 • Egen app og betalingsløsninger
 • Takterrasse med mulighet til servering
 • Bedriftsrestaurant
 • Lunsj- og salatbarer
 • Kaffebar
 • Aircondition
 • Parkering i nærområdet
 • Sykkelparkering
 • Garderobe/dusj
 • Alarm
 • Heis

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Fredrik Sommerfeldt
Leder utleie/ Partner

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo