Butikklokale i nye Deichman - Unik arkitektur

Adresse: Operagata, 0150 Oslo
Areal: 135 M²
Type lokale: Butikk/Handel
Overtakelse: Umiddelbart

Beskrivelse

Ditt Deichman 

Deichman er Norges største kulturinstitusjon og knytter folkene i Oslo sammen. Med moderne bibliotektjenester og arrangementer, en rikholdig samling og rom som er gode å være i, åpner vi dørene opp for inspirasjon, innsikt og kunnskap.

Tegnet av Lund Hagem og Atelier Oslo

Bygningen på 23. 000 kvm fordelt på 5 etasjer + underetasje. Bygget har over 1000 sitteplasser for publikum. Det finnes få rette vinkler og bygget har en kompleks infrastruktur som stiller høye krav til spesialtilpasninger og kreative løsninger. Bygget består av tre kjerner/lyssjakter. Bygget vil bestå av myldrende liv fra plan 1, mot en rolig atmosfære i plan 5.

Rett bak Operaen

Lokalene ligger rett ved Norges største kollektivknutepunkt Oslo S. Bygget hadde 339.000 besøkende de ført to månedene etter det åpnet. 

Høy takhøyde med mye lys

Et passivhus med svært lavt CO2 avtrykk. Lokalet har mye lys og gir fordeler til et kontorlandskap eller til et showroom. Det er solskjerming på alle vinduer og LED belysning i himlingen. Femte etasje vil sammen med eksklusivt kontorareal, bestå av 300 leseplasser, Deichmansamlingen og framtidsbiblioteket Future library. Underetasjen vil bestå av plenumsrom for arrangementer og opplevelser. Kinosal for 70 besøkende, flerbrukssal for 250 personer.

Deichman tilbyr aktivitet

Dette er et kontorlokale som er en del av noe større. Muligheter til debatter, konserter, samtaler, bokbad, teater, film, servering med mer. Utearealet foran bygget skal hete Anne Cath Westlys plass, med vannspeil om sommeren og skøytebane om vinteren. Deichman vil også bli et typisk holdeplass for turgående - Strandpromenaden.

Servicetilbud

Området tilbyr det meste av servicetilbud med et stort utvalg av kultur, restauranter, caféer, treningssentre og shopping.

Areal

1. etasje: Butikk 135 kvm 

Fasiliteter

Alarm
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Lars Simen Paulgaard
Partner / Leder Retail

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo