30 meter fra Karl Johans gate, restaurant/retaillokale i tre etasjer

Adresse: Akersgata 35/39, 0158 Oslo
Areal: 855 M²
Type lokale: Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine
Overtakelse: Står klart
Energimerking: B

Beskrivelse

Beskrivelse

Tre etasjers restaurant/retaillokale med stort potensial, kun noen meter fra Karl Johans gate, står klart for nye leietakere. 

 

Adkomst
T-banestasjon på Egertorget rett ved bygget. Fire minutters gange til tog og flytog på Oslo S. Buss- og trikkestopp ett kvartal unna. Gåavstand til det meste i sentrum. Midt mellom Bjørvika og Aker Brygge.

 

Gårdeier:
Selskapet er representert ved Storebrand Asset Management AS, som er en av Norges største eiendomsforvaltere og et heleid datterselskap av Storebrand Livsforsikring AS. Totalt sitter de på en bygningsmasse på over 1 400 000 kvadratmeter i Oslo-området. Deres leietakere nyter godt av den sentrale markedsposisjonen gjennom fleksibilitet når det gjelder endringer i arealbehov, tilleggstjenester rundt leieforholdet samt evne og vilje til å opprettholde en høy teknisk kvalitet på deres eiendommer.

Målsetting - Vi arbeider for å skape merverdier for våre samarbeidspartnere, kunder og eiere. Dette ønsker vi å gjøre gjennom en forvaltning av eiendomsmassen hvor miljøhensyn blir holdt i fokus og ivaretatt på best mulig vis.

 

Beliggenhet
Hjørnegård med fasade mot Karl Johan, Stortinget og Egertorget. Gode profileringsmuligheter på fasaden.

Dette er midt i hjertet av hovedstaden. Den ene fasaden vender mot Stortinget, og den andre mot Norges mest fasjonable Kjøpesenter; Eger. Det er bokstavelig talt et yrende folkeliv rett utenfor døra, og ingen andre steder i Oslo vil du finne et tilsvarende utvalg av cafeer, restauranter, butikker, kulturinstitusjoner og severdigheter. 

 

 

 

 

 

Lars Simen Paulgaard
Partner / Leder Retail

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo