EFFEKTIVE KONTORLOKALER 5 MINUTTER FRA BRYN T-BANESTASJON - EN AV BYENS BESTE BEDRIFTRESTAURANTER

Adresse: Brynsalleen 4, 0667 Oslo
Areal: 570 - 720 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Velkommen til det grønne!

Oslo Øst er i dag en av Oslos viktigste næringsområder. Bryn-Helsfyr er der innovatører og visjonærer skaper fremtidens industri og bringer næringshistorien videre - ØST sin ambisjon er å tilrettelegge for moderne virksomheter som ønsker å være en del av denne fremtiden.

Det grønne inngangspartiet følger deg inn i ankomstsområdet hvor en av byens beste bedriftsrestaurant er lokalisert. Det grønne temaet er tatt videre opp gjennom etasjene og skaper en lun atmosfære. Kontorene er designet for et aktivitetsbasert miljø på jobben slik at arbeidsdagen får bedre flyt. Ambisjonen er at dette skal oppleves sømløst og intuitivt slik at den enkelte får høyere konsentrasjon når oppgaver skal løses. Frihet til å velge står i fokus hos gårdeier.

Brynsalléen 4 ligger sentralt plassert som et naturlig knutepunkt like utenfor Oslo sentrum.

ØST ligger i Brynsalléen 4 innenfor Ring 3 og har adkomst nesten direkte fra ringveien eller fra E6 og Østensjøveien. I en omkrets av 200 meter finner du buss, T-bane og togstasjon. Med sykkel bruker du 12 minutter til Oslo S. Øst har enkel tilgang og transportmuligheter til og fra hele Oslo. Eiendommen har 300 p-plasser i egen p-kjeller og det kan tilrettelegges for lading av el-biler. Bygget tilbyr også et eget område til parkering for gjester.

Opplevelsene bygget har å by på starter allerede ved inngangen. Området er grønt og frodig, og inviterer til samtaler og lek.

Interiøret henter inn de grønne kvalitetene fra eksteriøret. Bedriftrestauranten er åpnet opp og glir inn i fellesarealet sammen med det nye tilbygget i glass. 3 Stuer er engasjert for å drifte bedriftsrestauranten i bygget. Eier av 3 Stuer (4 Service) leier selv kontorlokaler i bygget og er derfor et naturlig showrom som gir leietakerne et godt tilbud. 3 Stuer har blant annet vunnet årets kantine 2017.

Det blir bl.a. café åpen fra morgen til kveld med barista og juicebar, høy kvalitet på egenprodusert mat, catering til møter og tilbud om middag mm. I tillegg vil det være et eget servicepunkt for ansatte og besøkende i plan 1.

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo