EFFEKTIVE KONTORLOKALER 5 MINUTTER FRA BRYN T-BANESTASJON, 300 P-PLASSER

Adresse: Brynsalleen 4, 0667 Oslo
Areal: 450 - 800 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Velkommen til det grønne!

Oslo Øst har lange industritradisjoner og er i dag fortsatt en av Oslos viktigste næringsområder. Bryn-Helsfyr er der innovatører og visjonærer skaper fremtidens industri og bringer industrihistorien videre - ØSTs ambisjon er å tilrettelegge for moderne virksomheter som ønsker å være en del av denne industrifremtiden.

Det grønne inngangspartiet følger deg inn i ankomstsområdet hvor også bedriftsrestauranten er lokalisert. Det grønne temaet er tatt videre opp gjennom etasjene og skaper en lun atmosfære. Kontorene er designet for et aktivitetsbasert miljø på jobben slik at arbeidsdagen får bedre flyt. Ambisjonen er at dette skal oppleves sømløst og intuitivt slik at den enkelte får høyere konsentrasjon når oppgaver skal løses. Frihet til å velge står i fokus og det blir enklere å samarbeide på tvers av fagområder innad i selskapet samtidig at terskelen for å dele ideèr senkes.

Brynsalléen 4 ligger sentralt plassert som et naturlig knutepunkt like utenfor Oslo sentrum.

ØST ligger i Brynsalléen 4 innenfor Ring 3 og har adkomst nesten direkte fra ringveien eller fra E6 og Østensjøveien. I en omkrets av 200 meter finer du buss, T-bane og togstasjon. Med sykkel bruker du 12 minutter til Oslo S. Øst har enkel tilgang og transportmuligheter til og fra hele Oslo. Eiendommen har 300 p-plasser i egen p-kjeller og det kan tilrettelegges for lading av el-biler. Bygget tilbyr også et eget område til parkering for gjester.

Opplevelsene bygget har å by på starter allerede ved inngangen. Området er grønt og frodig, og inviterer til samtaler og lek.

Interiøret henter inn de grønne kvalitetene fra eksteriøret. Kantinen er åpnet opp og glir inn i fellesarealet sammen med det nye tilbygget i glass. Det øker kvaliteten betraktelig, og fremmer det eviggrønne . 3 Stuer er engasjert for å drifte bedriftsrestauranten i bygget. Denne operatøren har vunnet årets kantine 2017 og blir et meget bra og spennende tilbud til ansatte og besøkende i eiendommen. Det blir bl.a. café åpen fra morgen til kveld med barista og juicebar, høy kvalitet på egenprodusert mat, catering til møter og tilbud om middag mm. I tillegg vil det være et eget servicepunkt for ansatte og besøkende i plan 1.
Resterende areal tar igjen konseptet fra fellesarealene, med
varme og slitesterke materialer, og frodige detaljer. Ved å utnytte bygningens kvaliteter og egenskaper, ønsker vi å gjøre Brynsalléen 4 til en allsidig destinasjon for store og små bedrifter.

Innhold

Arealtabell


Plan               Kvm
6                   347

5                     -

4                     -

3                   689

2                     -

1                     -

M                  850

U1                132

Håkon Tanberg
Rådgiver utleie/partner

 
 
 
I nærheten
Bryn stasjon
Jernbane
1 km
Oslo S
Flytog
7.1 km

0.6 km

1 km

4.2 km

4.1 km

0.3 km

0.4 km
Helsfyr T
Flybuss
1.1 km
Teisenkrysset
Flybuss
1.2 km
Helsfyr
Taxi
1.1 km
Bryn
Taxi
1.3 km
Bleikøya
Ferge
5.2 km*
Gressholmen
Ferge
5.8 km*

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo