Skøyen - Gamle Thune Mekaniske Værksted

Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Areal: 450 M²
Type lokale: Kontor, Garasje/Parkering

Beskrivelse

Bygget er opprinnelig et industribygg, så gamle detaljer er ivaretatt, blant annet store vindusflater i hver ende av lokalet og bæresøyler med industripreg. Lokalet vil kunne tilpasses etter behov.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Drammensveien 130 er meget sentralt beliggende på Skøyen som er et blomstrende næringsområde i Oslo. I Skøyenområdet er det en rekke store bedrifter som har lokalisert sine hovedkontorer, samtidig er området under stadig utvikling med tilvekst av store og små virksomheter.

Lokalet som er ledig ligger på tomten til det tradisjonsrike Thune’s Mekaniske Værksted. I Thune Næringspark finnes moderne kontor- og forretningslokaler kombinert med de gamle fabrikkbygningenes sjarm. Med sin særegne arkitektur og romslige utearealer fremstår området som en oase av historie og miljø. Thune Næringspark huser i dag bl.a. møbelgalleri, interiørforretninger, tekstilfirmaer, bilforhandler samt selskaper innen reklame, kommunikasjon, medievirksomhet og spisested/cafe.

Adkomst

Drammensveien 130 ligger midt på Skøyen med holdeplasser for både buss og trikk som nærmeste nabo. 400 m unna ligger Skøyen stasjon der både Flytoget, lokaltog og InterCity-tog stopper. Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3 og det er parkering i garasje. Området har også et meget velutbygd nett av sykkelstier.

Omgivelser

Skøyen er blant områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling det siste tiåret og er nå et yndet område, både for næringsvirksomhet og beboere. Området markerer starten på det urbane Oslo i vest og er en unik kombinasjon av effektivt kommunikasjonsknutepunkt og selvstendig bydel. Området har et bredt servicetilbud og en lokal atmosfære. 100 meter unna finnes Karenlyst Allé.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 3
Bruksnr: 29
Kommunenr: 301

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo