Nyoppussede kontorer sentralt på Frogner

Adresse: Frognerveien 22, 0263 Oslo
Areal: 467 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3 2021

Beskrivelse

Eiendommen er en klassisk, seks etasjers bygård, oppført i 1964 og med en kombinasjon av næring og bolig. Den er sentralt beliggende på Frogner i krysset Frognerveien/Gabels gate og Lille Frogner Allé. Eiendommen, som er på totalt 3 700 m2, fremstår i dag med nyrenovert fasade og består av kontorer i 1.  2. og 3. etasje, samt tre etasjer med leiligheter. Kontorlokalene i 3. etasje vil være klare for overtagelse i Q2 2022


Fasiliteter:

Nyoppussede, lyse kontorer på ett plan

Godt isolerte vinduer

Balkong

Nytt kjøkken og spiseplass

Møterom

Heis

Parkeringsgarasje + gateparkering i området

Trikkestopp utenfor inngangsdør

Beliggenhet

Frognerveien 22 ligger svært sentralt til på beste Frogner. I umiddelbar nærhet er det dagligvarebutikk, bakeri, kafé, bensinstasjon, frisør og mange butikker og gallerier. 200 meter unna ligger Solli Plass med en rekke servicetilbud og muligheter for en kort reise videre med buss/trikk ned til sentrum. Vakre Frognerparken ligger 10 minutters gange fra kontoret. Trikken stopper rett utenfor inngangsdøren med retning Nationaltheatret, Aker Brygge, Oslo S og Majorstuen. Fra Solli plass går det buss, Flybuss og trikk i flere retninger, og det er en kort spasertur videre til T-bane, tog og Flytog på Nationaltheatret. Det er mulighet for leie av p-plass i byggets garasje med innkjøring fra Gabelsgate. Det kan ellers parkeres i gatene rundt eiendommen.

Adkomst

Frognerveien 22 ligger sentralt til på Frogner:

Tog - 10 min

Flytog - 10 min

Flybuss - 10 min

T-bane - 10 min

Trikk - Rett utenfor

Buss - 5 min                                                                                             

Standard

Kontorarealene har inngang fra Frognerveien og måler 467 kvm. De egner seg for virksomheter med 20-30 ansatte, avhengig av om leietaker ønsker cellekontorer, åpent landskap eller noen form for spesialtilpassede løsninger. Arealene planlegges for åpent landskap med ca. 25 plasser, to møterom, stillerom, sosial sone, rekvisita/kopirom og kjøkken med spiseplass. Ønsker ny leietaker en annen romløsning med færre eller flere kontorplasser, grupperom, flere møterom eller sosiale møteplasser, vil gårdeier i samarbeid med leietaker og arkitekt, sørge for at det snarest legges til rette for dette.

Svein Anders Heggset
Rådgiver UtleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo