Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Lokaler til leie/
 3. Christian Krohgs gate 60
Kontor
Fra 500 til 1160 m²

Christian Krohgs Gate 60, 0186 Oslo, Norge

Velkommen til Christian Krohgs gate 60

Christian Krohgs gate 60 er en sjelden skatt – en sentrumsnær eiendom for kontorlokaler med inspirerende beliggenhet. Ledige kontorarealer med gode kollektivtilbud rett utenfor døra. Luftige arbeidsrom og Akerselva som nærmeste nabo. 
 

Lokalene

Eiendommen er et gammelt fabrikkbygg som gir personlighet og kvalitet. Her kan dere skape en helt egen identitet. En leiekontrakt i Christian Krohgs gate 60 gir mange fordeler. Som leietaker i dette bygget kan du sikre deg fleksible og sentrumsnære kontorlokaler. 

Etasjene har stor frihet når det kommer til å skape fleksible arbeidsområder, og skal tilrettelegges for deres ønsker. På den måten sikres deres arbeidsomgivelser - både når det kommer til trygghet og krav, men også for å kunne bidra til inspirasjon og attraktive møtelokaler med ansatte og kunder. God takhøyde og lyse arealer gir effektiv arbeidsflyt og rom for å skape nye ideer. Dagslys fra vinduer i alle rom tilrettelegger for konsentrasjon og behagelig atmosfære for både ansatte og besøkende. 

Om eiendommen

Christian Krohgs gate 60 er et kontorbygg på tre etasjer og totalt 1 160 kvm. Med 50 arbeidsplasser og sosiale soner bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Etasjene vil pusses opp frem til innflytting, slik at bygget tilrettelegges for deres ønsker og mål internt. Eiendommen gir leietakere muligheter for å tilpasse arbeidsplassen etter eget behov, og skape den ideelle plassen for alle sine ansatte. Hver etasje har eget kjøkken. Det er også mulighet for terrasseløsning rettet mot Akerselva.

Eiendommen byr på et stille og rolig område tett på Akerselva. Dette gir følelsen av å sitte for deg selv - midt i sentrum av Oslo.

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingQ4 2023
 • GårdeierMeteva Eiendom
 • Kontorplasser50
 • Byggeår1836
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetOslo
 • Totalt arealFra 500 til 1160 m²
 • AdresseChristian Krohgs Gate 60, 0186 Oslo, Norge

Beliggenhet

Trikkestoppet Nybrua er to minutter unna, busstoppene Nybrua og Hausmanns bru er tre og fem minutter unna, og sørger for at man kommer seg i alle retninger av byen. Grønland er nærmeste T-bane-stopp i åtte minutters gåavstand, og Jernbanetorget med 14 minutters gange. Skal du med tog eller flytog er det kun åtte minutter med trikk eller buss fra kontoret. Fra kontoreiendommen er det en ti minutters gåtur til Youngstorget og konsertarenaene Sentrum Scene og Rockefeller. Høyskolen Kristiania og Schous plass er også i umiddelbar nærhet.  

Om området
I området er det arrangementer, konserter og opplevelser hver uke. Oslo City med over 90 ulike butikker er kun ni minutters gåavstand unna, rett ved Oslo Sentralstasjon. Her finner du også «it»-hotellet Clarion Hotel The Hub, som er kjent for å være et sertifisert miljøvennlig hotell og en populær arena for foredrag og møter. I den andre retningen fra kontoret, har du livlige Grünerløkka med et stort utvalg butikker og fristende spisesteder som Delicatessen, Kaffebrenneriet og Nedre Løkka Cocktailbar, kun fem minutter å gå.  Møtepunktet Cafe Sara i Torggata frister kun seks minutters gåtur unna kontoret, i tillegg til det trendy matområdet Oslo Street Food som er en attraktiv møteplass. Bygget har en svært praktisk beliggenhet med nærhet til Oslo S og gåavstand til trikk, buss, T-bane og tog. Kun minutter unna finner du gater som Heimdalsgata, Storgata, Trondheimsveien og Hausmanns gate.

Område

 • Trikkestopp2 min gange
 • Busstopp5 min gange
 • T-banestasjon8 min gange
 • Oslo Sentralbanestasjon14 min gange
 • Bil fra Oslo S5 min

Plantegning

Kontorløsninger U. etg., 1. og 2. etg.

Fasiliteter

Innenfor veggene finnes renoverte kontorer tilpasset moderne samarbeidsformer. Det er tilrettelagt for gode møterom, som skal passe like godt til de fysiske møtene som de digitale. Alle etasjene har eget kjøkken, og etasjene oppleves lune og behagelige med gode lysforhold. I tillegg er det dusj og garderober på bygget, samt parkering for bil og sykkel.

 • sykkelparkering
 • garasje
 • kantine
 • garderobe

Gårdeier

Meteva Eiendom er et familieeid eiendomsselskap. Vi eier, forvalter og utvikler eiendom, med hovedfokus på Oslo-området. Med leietaker i fokus sikrer vi høy standard og god service gjennom hele leieforholdet. Våre forvaltere er tilgjengelige hvis det skulle være noe, og du er alltid velkommen til våre kontorer i Oscars gate 42 i kontortiden.