Hopp til innhold
Kontor
Fra 834 til 8600 m²

Kirkegata 20, 0153 Oslo, Oslo

Kirkegata 20 –en skjult juvel, sentralt i Kvadraturen 

Kirkegata 20 var opprinnelig kontor og verksted for juveler Jacob Tostrup. Nå skal eiendommen oppgraderes og byr på topp moderne kontorlokale i en klassisk, vakker innpakning.  
Kvadraturen har de siste årene opplevd en betydelig revitalisering. Fra å gå under radaren for de fleste, er det nå ett av Oslo mest attraktive områder. Kanskje ikke så rart med tanke på områdets sentrale beliggenhet og de kvalitetene som finnes her. I Kvadraturen er man, kort fortalt, tett på alt. 
 

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingQ1 2025
 • GårdeierMalling & Co Property Partners
 • Byggeår1837
 • Renovert år2024
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetOslo
 • Totalt arealFra 834 til 8600 m²
 • AdresseKirkegata 20, 0153 Oslo, Oslo

Beliggenhet

Beliggende på hjørnet mellom Kirkegata og Prinsens gate, har Kirkegata 20 en av Kvadraturens mest attraktive beliggenheter. Kvadraturen har alt, århundrer med historie og klassiske vakre bygg, samt en umiddelbar nærhet til alt. De siste årene har stadig flere fått øynene opp for områdets fantastiske kvaliteter. I dag er derfor Kvadraturen i ferd med å seile opp som et av Oslos mest attraktive områder for både næring, handel og kultur.

Område

Plantegninger

Samlet areal i Kirkegata 20 er 8 100 kvadratmeter, fordelt over seks etasjer. Innvendig blir bygget åpent og lyst, med en rekke klassiske detaljer fra da det var nytt, noe som gir karakter og identitet.  
 
I første etasje ligger restaurant, samt et atrium med utadrettet virksomhet. I underetasjen finnes garderober, sykkelparkering og lager.  Andre til femte etasje er fra 1 586–1 599 kvm, mens toppetasjen i sjette er på 650 kvm. Alle kontoretasjene er arealeffektive og kan tilpasses alt fra mindre til mellomstore og store leietakere.

Fasiliteter

Tilrettelagt for en effektiv hverdag. Det skal være enkelt, problemfritt og ikke minst hyggelig å være leietaker i Kirkegata 20.  
Gode tekniske kvaliteter og lyse, arealeffektive etasjer legger grunnlaget. Arealene er tilpasset moderne arbeidstakere og nye samarbeidsformer. Det er blant annet tilrettelagt for stillerom og mindre lounger for enkel gjennomføring av digitale møter. I atriet er det etablert sosiale møteplasser for hyggelige møter og kunnskapsdeling mellom virksomhetene. Eiendommen er i tillegg utrustet med bedriftsrestaurant, garderober og parkering for sykkel. Alt som skal til for å ha en enkel og effektiv arbeidshverdag.
 
Bygget utrustes med moderne teknologi som skal bidra til en effektiv arbeidshverdag for byggets brukere. Blant annet vil sensorbaserte løsninger gjøre at bygget de og tekniske installasjonene tilpasser seg brukerne, ikke motsatt. Kirkegata 20 kombinerer dermed smakfullt interiør og klassisk arkitektur med moderne eiendomsteknologi – alt for en best mulig arbeidshverdag.

 • kantine
 • sykkelparkering
 • garderobe
 • kaffebar
 • heis

Gårdeier

Malling & Co Property Partners har lang erfaring med å tilrettelegge prosjekter for profesjonelle eiendomsinvestorer og har sikret solid, risikojustert avkastning for investorer.

I april 2016 etablerte Malling & Co Investment Management Malling & Co Eiendomsfond. Fondet er ubelånt og investerer i lavrisiko næringseiendom i de største byene i Norge. Fondet henvender seg kun til profesjonelle investorer. Malling & Co Investment Management er registrert som eiendomsforvalter hos Finanstilsynet.

Selskapet inviterer til å investere i et selskap etablert i forbindelse med det aktuelle prosjektet eller eiendommen. Prosjektselskapene etableres med andel ekstern finansiering og andel kapital fra investorene.

Kontakt megler

Håkon Tanberg
Head of Leasing / Partner