Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Brynsengveien 10
Kontor
Fra 1154 til 1154 m²

Brynsengveien 10, 0667 Oslo, Norge

Fasiliteter & kontor

Eiendommen har en hyggelig, åpen vestibyle i teglstein, glass og stål, og med en stor, flott renovert trapp til etasjene. Utleier har tilrettelagt med å skape en destinasjon for leietakerne i bygget – et sted for samhandling, hygge og kommunikasjon. Et sted for kunder og ansatte, drop-in-plasser, uformelle møter eller bare for en kaffekopp. Vestibylen er rehabilitert med blant annet besøksregistrering, kaffebar og hyggelige sosiale områder. 

Bedriftsrestauranten er den viktigste møteplassen for byggets leietakere og kjent for god og sunn mat til både lunsj og møter. I byggets tre underetasjer er det god plass for parkering for alle, med ledige plasser. I tillegg rommer underetasjen trygg sykkelparkering, dusj og garderobefasiliteter.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Brynsengveien 10, 0667 Oslo, Norge
Fasiliteter
reception, kantine, garderobe, garasje, lading og sykkelparkering
Leie
Ledig nå

Velkommen til Brynsengveien 10

1 154 kvm kontor til leie fra Q2 2024
Brynsengveien 10 er et fleksibelt, fem-etasjers kontorbygg sentralt på Bryn, rett ved E6/Ring 3. Bygget er totalt på 12 200 kvadratmeter. Buss 23 stopper rett ved bygget, det er tre minutters gange fra Brynseng T-banestasjon og fem minutter fra Bryn togstasjon. Kontorbygget har et eget parkeringsanlegg fordelt på tre etasjer, plass til 150 biler og 15 p-plasser ute, hvorav eiendommen har 15 ledige plasser. Leietakere i bygget er StrongPoint, Fjordland og Leaseplan.

Beliggenhet

Brynsengveien 10 ligger sentralt mellom Bryn og Helsfyr med svært god tilgang til kollektivtransport. Det er bare tre minutters gange fra Brynseng T-banestasjon der alle T-banelinjer stopper, buss 23 stopper rett utenfor eiendommen og det er fem minutter å gå til Bryn togstasjon.

Område

  • T-bane3 min
  • Buss5 min
  • Tog5 min

Plantegning av 4. etasje – 1 154 kvm

Lokalet kan tilbys «as is», da lokalet besår av gode kvaliteter. Gårdeier kan også legge til rette for fleksible løsninger for nye leietakere. Lokalet er lyst, fleksibelt og har god takhøyde.

Om gårdeier

Det er Malling & Co Property Partners som eier eiendommen Brynsengveien 10. Malling & Co Property Partners tilbyr tjenester innen kjøpsrådgivning, syndikering, kapitalforvaltning og Asset Management av prosjekter for profesjonelle eiendomsinvestorer. Selskapet har sterkt fokus på tett samarbeid med sine leietakere og å tilrettelegge for fleksible, bærekraftige løsninger.