Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Rosenkrantz' gate 20
Kontor
Fra 297 til 462 m²

Rosenkrantz’ gate 20, 0160 Oslo, Norge

Om eiendommen

3. etasje ble rehabilitert for fem år siden, der 5. og 7. etasje skal renoveres før overtakelse. Bygget har store vinduer som gir godt med lys og sørger for energi gjennom dagen. Med gode takhøyder åpnes rommene opp og gir en luftig romfølelse. Nytt lufteanlegg sørger for moderne ventilasjon og god luftkvalitet i alle rom.

7. etasje har en karakteristisk himling som gir et unikt rom, samt en eksklusiv takterrasse for en fantastisk utsikt over byen. Hver etasje har også eget minikjøkken for å kunne tilberede akkurat den maten dere ønsker. I tillegg har området praktiske muligheter for bestilling av mat, med kort vei til de fleste verdenskjøkken, samt de beste kafeer og restauranter Oslo har å by på.

Fasiliteter

Nøkkelinformasjon

Adresse
Rosenkrantz’ gate 20, 0160 Oslo, Norge
Fasiliteter
sykkelparkering, garderobe og balkong
Leie
Ledig nå

Velkommen til Rosenkrantz gate 20 – sentralt og ærverdig

Ledige kontorlokaler i arealeffektive etasjeplan. Sentralt og ærverdig bygg med svært praktisk beliggenhet.

Ta plass i svært arealeffektive og fleksible lokaler som åpner opp for muligheter til å skape deres helt unike og tilpassede arbeidsplass. Med moderne løsninger og alt samlet på ett plan, legges grunnlaget for en fokusert hverdag, samt rom for sosiale soner og hyggelige avbrekk. Etasjene tilpasses med gode løsninger, enten dere ønsker åpent landskap eller inndelte kontorer.

Bygget er en fin, klassisk gård med flott fasade, god takhøyde og lys fra begge sider. Bygget gir effektive og fine planløsninger med elegant inngangsparti og attraktive materialer brukt i vegg og gulv. Arealet gir muligheter for å skape gode møterom, med god dybde og bredde i lokalet.

  • Etasje ledig: 5., og 7. etg.

  • Størrelse kvm: BTA 5. etg.: Ca. 462 kvm. BTA 7. etg.: Ca. 297 kvm. BTA

  • 5. og 7. etasje renoveres i samråd med leietaker – ca. 3 måneder overtakelse.

Beliggenhet

Med beliggenhet nær det meste i hovedstaden, gir området muligheter for praktisk ankomst, samt kort vei til restauranter, kafeer, shoppingmuligheter og kulturelle tilbud. Runder du hjørnet, åpner området ved Rådhusplassen seg, med kort vei ned til Aker brygge og Tjuvholmen med kanskje byens aller mest attraktive restauranter, shopping og spa-hotellet The Thief.

Området rundt bygget har en spennende utvikling med oppgraderinger som sikrer en ambisiøs og fremoverlent del av Oslo i tiden fremover. Rådhusplassen ligger rett rundt hjørnet, der den andre siden har flotte Spikersuppa, slottet og Karl Johan. Dette gir en unik plassering i hovedstaden med kort avstand til alt av byens beste tilbud og opplevelser.

Område

  • Buss4 min
  • T-bane5 min
  • Trikk2 min
  • Tog5 min

Om gårdeier

Abel Eiendomsforvaltning AS er et frittstående og uavhengig eiendomsselskap som forvalter, drifter og utvikler ca. 180 000 kvm med næringseiendom i Stor-Oslo regionen.