Ryen - Nyrenoverte kontorlokaler

Adresse: Sandstuveien 70 F-G, 0680 Oslo
Areal: 700 - 1500 M²
Type lokale: Kontor, Lager/Logistikk, Garasje/Parkering
Overtakelse: 01.03.2021
Rehabilitert: 2020

Beskrivelse

Vi har nå ledige kontorlokaler i Sandstuveien som skal oppgraderes til moderne standard og tilpasses etter leietakers ønsker og behov. 

Hele byggets 4. etg. samt deler av 1. etg. gjennomgår nå større rehabilitering og vil fremstå som moderne og lyse kontorlokaler.
Her er det mange spennende muligheter, og vi vil jobbe tett med leietaker for å finne gode løsninger ut ifra deres behov.

Det er mulighet for leie av parkering og lager i tilknytning til kontorlokalene.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Sandstuveien ligger i et hyggelig og rolig område sentralt på Ryen - rett ved Ring 3 og E6. Det tar kun 8 minutter med bil til Oslo Sentrum. 
Området har i tillegg et godt kollektivtilbud. Rett utenfor kontorene går buss nr. 70, og kun 7 minutters gange unna ligger Ryenkrysset hvor man finner T-bane, buss og flybuss.

I nærområdet finnes et bredt utvalg av virksomheter og servicetilbud, som f.eks. Manglerud Senter som tilbyr alt fra mat- og klesbutikker til vinmonopol. I tillegg ligger treningssenteret Sats i gangavstand fra kontoret, kun en 6 minutters spasertur unna.

Innhold

Inngangspartiet er åpent og godt vedlikeholdt, med en liten sittegruppe og utgang til luftegård i midten av bygget. Her finner man også heis som tar deg til alle byggets etasjer. Hele inngangspartiet samt trappehus vil oppgraderes ila. 2020. De ledige arealene beskrevet under vil kunne skreddersys i samråd med gårdeier, og skal holde generelt god kontorstandard etter oppussing.


4. etg.
Hele 4. etasje på ca. 1500 kvm. er under oppussing. Se vedlagte tegninger for mulige planløsninger. Det legges tilrette for én evt. to leietakere i etasjen. Lokalet har mange vindusflater som gjør at arealet fremstår som åpent og lyst. Arealet kan utnyttes på en effektiv måte med en kombinasjon av arbeidsstasjoner, møterom, sosial sone og kjøkken. 

Mulighet for leie av ekstra møterom og tilgang til kantine i nabobygget.
 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 149
Bruksnr: 1007
Kommunenr: 301
 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo