Sentralt på Bryn: Totalrehabiliterte kontorlokaler i fullservicebygg

Adresse: Brynsalléen 2, 0667 Oslo
Areal: 1000 - 17700 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3 2021

Beskrivelse

Om eiendommen

Teglbygget på seks etasjer pluss underetasjer, totalt 17.700 kvm, blir et fullservicebygg som gjennomgår en totalrehabilitering. Med oppgraderte kontorer, helt ny foaje, ny, lekker bedriftskantine, nytt møteromssenter og nye dusjer/garderober i tilknytning til det flotte treningssenteret, blir det som å flytte inn i et helt nytt bygg. For å bedre tilgjengeligheten internt bygges det også nye gangbroer. Likevel vil leieprisen for så sentrale og gode lokaler være gunstig. Kontorbygget er beregnet på 6-700 personer.  I forbindelse med at bygget rehabiliteres og er miljøsertifisert vil Brynsalléen 2 får BREEAM karakter Very good .

 

Adkomst/Beliggenhet
BRA2 ligger sentralt til på Bryn, med enkel adkomst fra Ring 3 eller fra E6 og Østensjøveien.

T-bane, tog og buss rett i nærheten gjør det enkelt for de ansatte å reise til og fra jobb. Det er kun 200 meter å gå til Bryn togstasjon, 300 meter til T-bane på Brynseng og bussen stopper like i nærheten. På sykkel er det 12-13 minutter til Oslo S. Og en liten spasertur til Helsfyr gir ankomst og avgang av buss, T-bane og tog hvert minutt. 

Buss: 3 min

Flytog: 3 min

Flybuss: 3 min                                                           

Tog: 3 min                                                                                                                                      

 

 

 

Lokalene/innhold

Inngangspartiet bygges helt nytt. Herfra kommer man inn i et stort atrium med online check-in, kaffebar, lounge og trappeløp direkte ned i det store, fine møteromssenteret.

Den innbydende bedriftsrestauranten får egen mesanin for mer lukkede lunsjmøter. Bygget har fire underetasjer, som blant annet vil inneholde ca. 240 parkeringsplasser (mange med lademulighet), gjesteparkering, trygg sykkelparkering med lademulighet og treningssenter med dusj/garderobe.

I området utenfor inngangspartiet tilrettelegges det for hyggelige plasser for uformelle møter eller lunsj i sommerhalvåret. Hele frontfasaden vil dessuten lyssettes på en elegant og spennende måte, og det kommer en helt ny skiltplan som blir godt synlig fra Ringveien.

 

Gårdeier:

CapMan er et ledende nordisk forvaltnings- og investeringsselskap som har bygget verdier i unoterte selskaper, eiendom og infrastruktur i 30 år. Selskapets røtter er nordiske, men virksomheten er internasjonal. Capman bygger godt organiserte, driftede og finansielt stabile virksomheter, fordi dette bidrar til bedre økonomiske resultater. Vi investerer i eiendom og infrastruktur, fordi vi tror at funksjonelle, høykvalitetsmiljøer er hjørnesteinene i funksjonelle samfunn – og vi bygger verdier for samfunnets beste.

Live Melhuus
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo