Thune Mekaniske Verksted: Mulighet for leie av showroom/kontor med tilhørende produksjonslokaler med kjøreport

Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Areal: 1452 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 01.01.2022

Beskrivelse

Unik mulighet i Drammensveien 130!

For utleier har vi gleden av å kunne tilby leietakere arealer i et av Oslos mest sjarmerende kontorområder. Arealet er totalt på 1450 kvm bta, hvor halvparten er egnet for kontor/showroom og det øvrige arealet er lager med tilhørende kjøreport.


Kontorlokalene holder i dag høy og moderne standard samtidig som man har bevart det originale preget fra Thune Mekaniske Verksted.

 

Innhold:

  • Gode takhøyder
  • Mulighet for profilering på fasade
  • Gode arbeidsplasser
  • Mesaniner
  • Mulighet for bespisning
  • Parkering
  • Sykkelparkering


Kontakt megler for videre avtale.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport

Beliggenhet

Drammensveien 130 ligger meget sentralt til på Skøyen som er et blomstrende næringsområde i Oslo. I Skøyenområdet er det en rekke store bedrifter som har lokalisert sine hovedkontorer, samtidig er området under stadig utvikling med tilvekst av store og små virksomheter.

Lokalet som er ledig ligger på tomten til det tradisjonsrike Thune’s Mekaniske Værksted. I Thune Næringspark finnes moderne kontor- og forretningslokaler kombinert med de gamle fabrikkbygningenes sjarm. Med sin særegne arkitektur og romslige utearealer fremstår området som en oase av historie og miljø. Thune Næringspark huser i dag bl.a. møbelgalleri, interiørforretninger, tekstilfirmaer, bilforhandler samt selskaper innen reklame, kommunikasjon, medievirksomhet og spisested/cafe.

Omgivelser

Skøyen er blant områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling det siste tiåret og er nå et yndet område, både for næringsvirksomhet og beboere. Området markerer starten på det urbane Oslo i vest og er en unik kombinasjon av effektivt kommunikasjonsknutepunkt og selvstendig bydel. Området har et bredt servicetilbud og en lokal atmosfære. 100 meter unna finnes Karenlyst Allé.

Adkomst

Drammensveien 130 ligger midt på Skøyen med holdeplasser for både buss og trikk som nærmeste nabo. 400 m unna ligger Skøyen stasjon der både Flytoget, lokaltog og InterCity-tog stopper. Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3 og det er parkering i garasje. Området har også et meget velutbygd nett av sykkelstier.

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo