Byporten Jessheim - Handelslokaler ved inngangsporten til Jessheim

Adresse: Byporten Jessheim, 2066 Jessheim
Areal: 500 - 10000 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Andre
Byggeår: 2018

Beskrivelse

Ved innkjøringen til Jessheim sentrum er det nå under planlegging et fantastisk beliggende bolig- og handelsprosjekt. Byporten Jessheim har fortrinnene som vil gjøre dette til det foretrukne handelsstedet for innbyggerne i Jessheim og omegn. Nesten uansett hvor man bor i Jessheim så vil man her kunne kjøre køfritt til den store parkeringsplassen her, og enkelt kunne besøke butikkene uten å måtte kjøre inn til sentrum. Det er allerede leid ut til Rema 1000, og videre jobbes det med en fullsortiment dagligvarebutikk. Vi ønsker nå å finne aktører innen kategoriene hus og interiør, bilrekvisitta, (kategori plasskrevende varer) i det ene bygget og helserelaterte virksomheter/treningssenter i det andre. Ta gjerne kontakt dersom man representerer en annen bransje da vi kan se hvordan det passer inn i leietakermiksen.

Byporten Jessheim vil få 260 parkeringsplasser, og disse vil ha en utvidet bredde på 2,7 meter. Dette gir en god kundeopplevelse og bidrar til å fremme handelspunktet.  

Se digitalt prospekt på www.byportenjessheim.no for mer informasjon om lokalene, plantegninger etc.

Jessheim Sør

Byporten Jessheim er en del av boligprosjektet Jessheim Sør, hvor det skal bygges inntil 800 leiligheter. Se boligprosjektet sin hjemmeside www.jessheimsor.no

Beliggenhet

Eiendommen ligger umiddelbart etter avkjøringen fra E6 mot Jessheim sentrum, og vil få profilering ut mot Dølivegen (som blir ringveien i Jessheim) og noe mot E6. Det blir busstopp rett utenfor byggene, og ca 10 minutters gange til Jessheim stasjon.

Innhold

Byggene er ikke ferdig prosjektert og utleier er åpen for å gjøre gode tilpasninger for leietakerne. Det legges opp til handelsfremmende forhold slik at leietakerne trives og kan få optimal omsetning.

Ta kontakt med megler for å finne den beste plasseringen for ditt konsept!

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 132
Bruksnr: 8
Kommunenr: 235

Lars Simen Paulgård
lars.simen.paulgaard@malling.no
+47 474 73 655

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo