Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Tjenester/
  3. Eiendomsforvaltning/
  4. Kommersiell forvaltning

Kommersiell forvaltning

Vi har kompetansen og erfaringen til å bistå deg i alle spørsmål knyttet til forvaltningen av din eiendom. Totaliteten i hva vi tilbyr gir deg trygghet, forutsigbarhet og kontroll enten det gjelder leietakerforvaltning, økonomisk forvaltning eller teknisk forvaltning.

Vi er de stødige rådgiverne som kan bistå deg i store og små spørsmål på både kort og lang sikt. Gjennom mange år har vi opparbeidet oss ledende markedsekspertise som kommer deg til gode. Vår aktive forvaltning bidrar både til å ivareta og skape verdier for deg som kunde. Sammen jobber vi for at du skal få mest mulig ut av din eiendom, om det er strategisk eller økonomisk rådgivning, eller daglig drift, vedlikehold og utvikling. Vi er der fra A-Å.

Ta gjerne kontakt for en prat rundt hva vi kan tilby deres selskap.

Richard Groven OPF
"Vårt fokus er fornøyde leietakere og en bærekraftig eiendomsportefølje! OPF sin langsiktige eiedomsstrategi har sammen med Malling sin forvaltningskompetanse gitt vår portefølje en god avkastning over tid. Som Norges 14.største eiendomsbesitter der de fleste tjenestene kjøpes inn, er vi helt avhengige av et godt samarbeid, kompetanse, profesjonalitet og tillit opp mot våre forvaltere og samarbeidspartnere. Malling med deres gode bedriftskultur og dyktige medarbeidere leverer på alle disse punktene hver dag."
Richard Groven
Forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring AS