Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Tjenester/
  3. Leietakerrådgivning/
  4. Prosjektledelse og realisering

Prosjektledelse og realisering

Når drømmelokalene er lokalisert starter jobben med å gjøre drøm til virkelighet. Vi har lang erfaring med å realisere prosjekter i den fysiske verden, og å være en trygg og stabil samarbeidspartner som sikrer at de definerte målene blir møtt.

Dette handler om å utvikle planer og retningslinjer for både rom og teknisk kravspesifikasjon. Noen ganger er det utfordrende å fastsette detaljer med en gårdeier, kanskje flere år før prosjektet realiseres. Derfor er det så viktig at grunnlaget er så fleksibelt og systematisk som det kan være, slik at realiseringen står i stil med målsettinger og behov. På den måten sikrer vi at gårdeieren kan gi priser og tilbud basert basert på et grunnlag som gir tydelige føringer hva vi skal oppnå sammen. I denne fasen kan vi også bidra med strategier inn mot forhandlinger.  

Vår sammensatte kompetanse knyttet til både marked, tekniske spesifikasjoner og det kommersielle gjør oss til en trygg partner som gir deg de beste forutsetningene for å spikre en avtale som sikrer at din virksomhets viktigste vilkår blir ivaretatt. 

Videre sikrer Malling ledelse og oppfølging av alle delprosjekter forbundet med de nye lokalene som for eksempel budsjett og kostnadsoppfølging, interiør, flytting og innkjøp av AV-utstyr og møbler. Malling utarbeider også gode arbeids- og styringsverktøy som budsjetter, mandat- og organisasjonsmaler og fremdriftsplaner for hele den interne prosessen.

Her er noen av våre referanser
Sweco Referanse
Sweco
Type oppdrag
arbeidsplasskonseptrådgivning og prosjektledelse for byggeprosjekt
Areal
15 000 kvm
Antall ansatte
800