Hopp til innhold

Søk og forhandlinger

Når vi vet hvilke suksesskriterier som ligger til grunn, begynner jakten på å finne drømmelokalene. Vi har, i kraft av vår størrelse og historie, en samlet erfaring som bidrar til å gi våre oppdragsgivere et optimalt resultat. Det utnytter vi til det fulle og til din fordel, enten ved reforhandling eller relokalisering.

Våre omfattende databaser og ledende metodikk for markedskartlegging setter deg i førersetet når lokalene skal identifiseres gjennom en komplett markedsoversikt. Basert på en grundig behovsanalyse, utarbeider vi en individuell tilpasset kravspesifikasjon som sikrer at lokalene vil møte dine fremtidige behov. Vårt komplementære team av rådgivere har lang erfaring med komplekse forhandlinger, og bistår dere med å realisere et optimalt forhandlingsresultat, både teknisk, juridisk og kommersielt.

Sammen med sterke interne fagmiljøer i Malling, sikrer vi drømmelokalet som samsvarer med dine behov, forventninger, mål og ambisjoner.

Her er noen av våre referanser
BDO Referanse
BDO
Type oppdrag
arbeidsplasskonseptrådgivning, søk, forhandlinger og prosjektledelse for byggeprosjekt
Areal
12 000 kvm
Antall ansatte
800

Vi bistår deg med å finne rett lokaler for din bedrift

Malling har vært en kjempeviktig og fin samarbeidspartner for Redd Barna gjennom mange år. Når Redd Barna skulle flytte var det helt naturlig for oss å henvende oss til Malling, og de fremsto som det tryggeste valget for oss og vår organisasjon
Linn Huse, Redd Barna
Linn Huse-Amundsen
Direktør mennesker og teknolog