Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Tjenester/
  3. Transaksjon

Transaksjon

Gode investeringer krever grundig forarbeid, forståelse og forvaltning av kunnskap. Vår omfattende erfaring og kompetanse gir deg det aller beste beslutningsgrunnlaget knyttet til både kjøp og salg av næringseiendom. Vi har et omfattende nettverk nasjonalt og internasjonelt, med inngående kunnskap om kjøpere og selgere.

Grunnlaget for en vellykket transaksjon ligger i grundig forarbeid. Malling har et erfarent og dedikert transaksjonsteam med dyp kunnskap innen både eiendom og finans. Dette gir de beste forutsetninger for å kunne identifisere og fremheve verdidriverne i hvert enkelt prosjekt for å skape et optimalt resultat. Vi jobber innenfor alle segmenter, og bistår i alle faser av transaksjonen fra innhenting og strukturering av informasjon til oppgjør og overtakelse.

Som et komplett eiendomshus drar vi nytte av samarbeid med interne kompetansemiljøer innen flere fag som bistår med innsikt og kunnskap som utfyller transaksjonsteamet.

Vi har bistått i transaksjoner til en verdi av over 100 mrd de siste 10 årene, og har bygget opp en av landets største transaksjonsavdelinger basert på gjentakende tillitt fra både nasjonale og internasjonale oppdragsgivere.

Ta kontakt for å høre hvordan vi kan bistå deg med kjøp eller salg av næringseiendom.