Hopp til innhold

Analyse

Vi er overbevist om at gode data og fakta er nøkkelen for å lykkes innen næringseiendom over tid. Derfor er vi drevet av iveren etter å samle, systematisere og forstå data som er direkte eller indirekte knyttet til eiendom. Med vårt kompetente og dedikerte analyseteam ønsker vi å være helt i forkant av markedsutviklingen både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi lykkes fordi vi har egenutviklede databaser som sikrer at vi alltid har tilgang til den nyeste og mest omfattende informasjonen om markedet knyttet til næringseiendom. Denne dataen bruker vi til å analysere markedet på mikro- og makronivå, i den konteksten som er relevant for deg og din eiendom. Kunnskap, statistikk og tall eksisterer aldri i et vakuum, men må sees i sammenheng med omkringliggende faktorer som hvordan dataen er generert. Vi bruker mye ressurser på analyse slik at våre kunder alltid er oppdatert og forberedt på endringer i markedet. Slik vil våre analyser muliggjøre at dine avgjørelser - uavhengig av hvor i livsløpet din næringseiendom er - baserer seg på det beste faktabaserte grunnlaget. 

I tillegg skreddersyr vi løsninger for deg og dine eiendommer, ved å kombinere og sette sammen relevant data fra omfattende databaser. Våre analytikere sørger for å tolke den spesifikke dataen til konkrete anbefalinger og kunnskapsbaserte råd knyttet til din eiendom eller virksomhet. 

Våre markedsrapporter

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!