Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Drammen Helsepark
Handel, Kombinasjonslokaler, Kontor
Fra 1000 til 24500 m²

Jacob Borchs Gate 6, 3012 Drammen, Viken

Nøkkelinformasjon

Adresse
Jacob Borchs Gate 6, 3012 Drammen, Viken
Fasiliteter
garasje, alarm, lift, kantine, drivein, møterom, serviceApp, reception, coffeShop, balkong, lading, sykkelparkering og view
Leie
Q2 2027

Generatoren og Krafttårnet står på en felles base over to etasjer, og dette vil bli den naturlige møteplassen i den nye helsebydelen. Her skal det etableres et rikt utvalg av ulike service- og handelstilbud for både ansatte og besøkende. Vi kan nevne blant annet bevertningskonsepter, dagligvare, work-lounge, møteromssenter, sykkel og el-sykkel- parkering innendørs, garderobe og dusjfasiliteter, varelevering,p-kjeller m.m. 

Videre vil Krafttårnet bli selve signalbygget i prosjektet som strekker seg helt opp til 12. etasje. Disse arealene får store vinduer, lyse arbeidsflater og en spektakulær utsikt over Drammensfjorden. Etasjene kan leies hele eller oppdelt ned til ulike størrelser på leieforhold.

Generatoren er på ni etasjer og passer for typisk større leietakere med behov for store etasjeflater. Her kan bedrifter også leie over flere etasjeplan med mulighet for etablering av interntrapper. Bygget er meget fleksibelt med tanke på oppdelinger og spesialtilpasninger for ulike typer virksomheter.  

Område

Eidos Eiendomsutvikling og Bane Nor Eiendom