Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Nytt mPaper ute nå!
Filipstad

Nytt mPaper ute nå!

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
4. Mar 2021

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.Malling & Co Næringsmegling har igjen gleden av å lansere mPaper og med det Norges største utleieportefølje av næringslokaler. Kampen om de mest attraktive lokalene øker, så dette er sjansen for å komme raskt på banen!


Å jakte nye næringslokaler bør forberedes i god tid før leiekontrakten utløper – gjerne to til tre år. Da har du best sjanser til å legge en god plan, finne ideallokalene og sikre en kostnadseffektiv og sikker flytteprosess. Med betydelig mindre bilbruk i hovedstaden, er beliggenhet nær trafikknutepunkt for offentlig kommunikasjon, uten bytting av linje, stadig viktigere for ansatte. I tillegg har nærhet til servering og handel stor betydning.

NORGES STØRSTE UTLEIEPORTEFØLJE

–Store aktører blant konsulenter, IT, advokater, utdanning, offentlig og finans har allerede sikret seg attraktive kontorlokaler som Schweigaardsgate 15, Stortorvet 7 (S7), Tullin, Grev Wedels plass 9, Økern Portal og Urtekvartalet. Likevel er det gode muligheter for alle behov og lommebøker. mPaper har den komplette oversikten som viser Norges største utleieportefølje – uansett om du ønsker 400 eller 40 000 kvadratmeter kontor, lager og logistikk eller produksjonslokaler, sier lederen for næringsmeglerne i Malling & Co, Håkon Tanberg.

LES OGSÅ: Seilte raskt opp som storfavoritt

New Call-to-action

Hvordan påvirker pandemien valg av lokaler?

Malling & Co tar til enhver tid pulsen på næringsmarkedet. Da koronapandemien slo inn, var det ingen mangel på argumenter fra aktører som var uenig i våre leieprisforventninger, og argumentene som ble fremmet gikk både på strukturelle og sykliske endringer i markedet. Mens vi fortsatt søker etter svar for den endelige konklusjonen, kommer det mer og mer data etter hvert som kvartalene passerer. Nå har vi et komplett datasett for 2020 og kan gjøre analyser for å sammenligne med 2019.

LES OGSÅ: Stigende leiepristrend – tross ekstraordinært år

Mange spør oss om hvordan kontoret skal tilpasses en ny fremtid etter korona, og ingen sitter på krystallklare svar. Selv om tilpasningen til hjemme- og hyttekontor har gått overraskende bra for mange, er behovet for å komme tilbake på kontoret stort – ikke minst blant de unge arbeidstakerne. Å leve innelukket, uten sosial omgang, tærer på, og lengselen etter et levende arbeidsmiljø og kollegaer er for mange stort.

Tenk Fremover

–Norsk økonomi klarer seg bra og optimismen er på vei tilbake. Positive BNP-tall for siste kvartal 2020, bedre arbeidsmarkedstall enn fryktet og et iverksatt vaksineprogram gir grunn for optimisme – særlig for 2. halvår 2021 da store deler av befolkningen skal være vaksinert. Likevel vil det være behov for at gårdeierne tilbyr fleksible løsninger for leietakerne. Vi vet i dag for lite om hvordan det siste året vil påvirke fremtidig reising og bruk av videomøter. Uansett anbefaler vi alle leietakere å tenke fremover. Ta deg tid til å gå gjennom hele vår portefølje av ledige lokaler, tenk hvilken betydning beliggenheten har for dine kunder og ansatte – og kontakt oss meglere for spørsmål eller ønske om befaring, avslutter Håkon Tanberg.

LES MPAPER HER


Malling & Co Næringsmeglings håndterer utleie av flere av Oslo og Drammens største og mest attraktive kontor handel og lager eiendommer.

Til sammen tilbyr vi, gjennom gårdeierne, over 350 000 kvadratmeter lokaler. Sjekk ut hele eiendomsporteføljen i siste utgave av vår utleiemagasin mPaper. 

Mpaper Malling & Co Utleiemagasin

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!