Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Minneord Peter Tidemand Malling

Minneord Peter Tidemand Malling

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Skrevet av Malling & Co
6. Jun 2019

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

Peter Tidemand Malling ble født på Åneby hovedgård i Nittedal i 1938 og døde i Oslo 22. mai. Med lange slektslinjer på mors- og farssiden tilbake til det gamle Christiania, kom han i 1945 til Rosenborggaten på Majorstuen. Der fikk han straks venner fra den tidens «gategutter». Gutteklubben Borg utviklet sin egen kultur i etterkrigstidens nøkternhet, med all slags lek og idrett, endeløse klubbmøter og sykkelturer i skog og mark. Det ble grunnlaget for samarbeid og vennskap parret med selvstendighet og oppfinnsomhet. Eventyrlyst og virketrang drev ham til datidens drømmeland USA i 1958 med vennen Henrik. I fire år var han fallskjermjeger og skitrener i US Army.

Vel tilbake i Oslo i 1963 og fulle av pågangsmot etablerte de to firmaet Tschudi & Malling. Mange gode ord kan knyttes til Peter og hans liv. Han var et medmenneske som engasjerte seg for venner, medarbeidere og gjennom WayBack for innsattes liv etter soning. Han var en pionér med næringseiendom, med timeshare hyttegrend og Jazzradio’n (1997-2009). Han var også en humorist med en munterhet og en sans for livets rariteter som nærmet seg en livsfilosofi, som smittet over på alle oss andre.

Gjennom 55 år under Peters ledelse har nå Eiendomshuset Malling & Co blitt norgesledende rådgiver innen næringseiendom, og Peters tre sønner har ledende roller. Heller enn for den økonomiske suksessen vil Peter bli husket for sine enestående lederevner og motiverende menneskelige verdier som raushet, åpenhet, redelighet og humor. Hans evne til å se, lytte og interessere seg for alle sine medarbeidere vil bli dypt savnet. Slik vil vi huske ham som Malling & Cos store pater familias.

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!