Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Malling Drammen: Eiendomsekspertise med lokal forankring
Malling & Co - Drammen Petter Warloff Berger

Malling Drammen: Eiendomsekspertise med lokal forankring

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
5. Des 2023

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

 

Eiendomsbransjen er en dynamisk sektor som stadig utvikler seg. For å lykkes i denne konkurransepregede bransjen, er det avgjørende å ha riktig kombinasjon av lokal kunnskap, ekspertise og en dyp forståelse av kundenes behov. Malling Drammen som er en del av det veletablerte eiendomshuset  Malling, har klart å finne denne balansen, og har blitt en nøkkelaktør i Drammen og omegn.  

Historien om Malling Drammen 

 Røttene til Mallings lokalkontor i Drammen strekker seg tilbake til 2009, da Malling kjøpte opp forløperen til dagens kontor, Mork & Partners.  

 Malling var allerede på dette tidspunktet en betydelig aktør i eiendomsbransjen i Oslo-området. Oppkjøpet gjorde Mallings tilstedeværelse i Drammen og de omkringliggende områdene mulig, og markerer begynnelsen på en spennende reise.  

 – En av de store forskjellene for kontoret i Drammen, var å bli en del av et større apparat med en større verktøykasse. Vi som jobber her fikk flere sparringpartnere, bredere ekspertise, gode analyseverktøy og et profesjonelt markedsapparat. 

Petter Warloff Berger, Partner i Malling Drammen

Malling & Co - Drammen  - TTL_7334 WebBilde: Malling Drammen samler et bredt spekter av tjenester, skreddersydd for regionen.

 Lokal forankring som suksessfaktor 

 – Vår sterke lokale forankring har vært en nøkkelfaktor for suksess, deler Petter Warloff Berger, partner i Malling og leder for Malling Drammen. 

 – Å være nært på kundene og markedet tillater Malling Drammen å forstå de unike egenskapene og behovene i dette området, fortsetter han. På bakgrunn av den dype forståelsen av nærmiljøet, kan vi tilby skreddersydde løsninger for aktørene i akkurat denne regionen, og det betyr mye for kundene våre. 

Et bredt spekter av tjenester 

Berger legger vekt på betydningen av å integrere Mallings grunnfundament innen forvaltning inn i praksisen til lokalkontoret. Som en del av Malling tilbyr Drammenskontoret et bredt spekter av tjenester, og de har tette relasjoner til hovedkontoret. 

– Malling Drammen opererer innenfor kjøp, salg, utleie og forvaltning av eiendom. Når det gjelder større prosjekter, som utleie og salg, er samarbeid en viktig del av vår strategi. Vi jobber tett med Malling Næringsmegling, som er utleieavdelingen i Oslo, og samarbeider også med Corporate på større salgsprosjekter. Dette samarbeidet med Oslokontoret gir oss en konkurransefordel som gjør at vi kan levere de beste resultatene for kundene våre.

I tillegg har vi i den lokale avdelingen vår dedikerte driftssjefer og en vaktmesterstab som gir kontoret solid støtte når det gjelder den delen av virksomheten som handler om forvaltning av eiendommer.  

Drammen drift
Bilde: Rune Nomel, driftssjef, og Kristian Nomel, vaktmester, i Malling.

Dedikert analyse gir konkurransefordeler 

Et av de mest imponerende aspektene ved Malling Drammen er det sterke analyseapparatet de kan støtte seg på gjennom hovedkontoret.  Analyseavdelingen til Malling utfører grundige lokale analyser for Drammenskontoret, inkludert registrering av all ledighet i eiendomsmarkedet, utløp av leiekontrakter og annen relevant informasjon. Dette gir et betydelig fortrinn i markedet ved å gi innsikt som er nødvendig for å ta informerte beslutninger. 

Profesjonell markedshåndtering gir fortrinn 

– I tillegg til analyse har Malling et velutviklet markedsapparat vi kan støtte oss på gjennom hovedkontoret. Dette inkluderer profesjonell håndtering av alt markedsmateriell og strømlinjeformede malverk. Denne profesjonaliteten gjør at vi kan presentere eiendommer på en måte som tiltrekker seg potensielle kjøpere og leietakere, forteller Berger. 

Vi har som mål å gjøre Drammen til en enda mer attraktiv by for de mer kontorbaserte virksomhetene, med flere moderne kontorer som er energi- og miljøeffektive. Vi har mye respekt for at Oslo er og forblir hovedstaden, men jeg ser på Drammen som en by med stort potensial, og som en alternativ lokasjon med god tilknytning til Oslo. Målet vårt her i Drammen er å realisere dette potensialet. 

Petter Warloff Berger, partner i Malling 

Sterke kundeforhold til små og store bedrifter 

Malling Drammen betjener et bredt spekter av kunder, inkludert både små og store aktører. Blant de større lokale aktørene finner vi navn som Brekke Eiendom, Ticon, Dpend, Eneo, Kvadratera, Ava, Clarksons, Origo, Entra, BaneNor Eiendom og Vestaksen Eiendom. Dette er solide og langvarige kunder som har vist høy tillit til Malling Drammens tjenester over lang tid.  

«Som en aktiv eiendomsutvikler er det viktig for oss i Dpend å benytte Malling med god lokalkunnskap og markedsforståelse. I tillegg har de eget analyseapparat, som hjelper oss med å ta riktige beslutninger» 

- Dpend 

Marius VilhelmshaugenBilde: Marius Vilhelmshaugen, Eiendomssjef Eiendom i Dpend er fornøyd med Malling Drammen.

Fremtiden for Malling Drammen 

– Drammen er en region med et sterkt næringsliv; mye av det er basert på gammel industri. Jeg ser en positiv utvikling i sentrum av Drammen nå, spesielt rundt kollektivpunktene. Regionen er i stadig utvikling, og Drammen posisjonerer seg som både en forstadsregion og en by i kraftig vekst. Malling Drammen ønsker å bidra til denne utviklingen ved å tilby moderne, energieffektive, bærekraftige næringslokaler som kan tiltrekke nye bedrifter og styrke næringslivet i regionen. Med moderne, energieffektive og bærekraftige næringslokaler som vårt viktigste verktøy, spiller vi en viktig rolle i å tiltrekke nye bedrifter til byen, og styrke næringslivet i regionen.  

Malling Drammen er mer enn bare et kontor; de er en drivkraft for positiv endring i Drammen og omegn. Gjennom tett samarbeide med de andre kontorene til Malling, tilbyr de både nye og eksisterende kunder alle tjenester innen eiendomsforvaltning. 

Har du Spørsmål, eller ønsker du å samarbeide? Kontakt oss!

Har du spørsmål, eller vil du vite mer om hva vi kan hjelpe deg med? Kontakt oss ved å trykke på knappen under.

New Call-to-action

 

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!