Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Aktuelt/
 3. 70 prosent av Construction City er allerede utleid

70 prosent av Construction City er allerede utleid

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
17. Okt 2022

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

Construction City står klart på Ulven i 2025, og vil huse fremoverlente virksomheter innen bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen (BAE). Allerede nå, fire år før bygget ferdigstilles, er det tegnet langvarige leiekontrakter for nær 70 prosent av bygget som totalt måler 103.000 kvadratmeter.

Næringsmegler i Eiendomshuset Malling & Co, Thomas Bagn, har nær 20 års erfaring med utleie av næringseiendom. Han kjenner ikke til et prosjekt med så høy utleiegrad så lenge før ferdigstillelse.

Thomas_Bagn_næringsmegler_i_Eiendomshuset_Malling_&_Co_kreditteres_Malling_&_Co_crop

 

– Det er veldig spesielt og viser at virksomhetene som flytter inn i bygget virkelig har troen på bygget, klyngesamarbeidet og tankegodset prosjektet bygger på, sier Bagn.

I vår ferske e-bok deler to av Norges fremste næringsmeglere innsikt om hvordan gårdeiere bør tenke for å optimalisere verdien av sine eiendommer.

New Call-to-action

 

Bagn støttes av Hege Skjelbred Hatlemark, daglig leder i Construction City Eiendom:

– At aktørene som bygger Construction City, AF Gruppen og Betonmast, selv ønsket å flytte inn i bygget ser jeg på som en stor fjær i hatten for prosjektet. Det er en stor annerkjennelse om at tankene og prinsippene bak Construction City – å samle BAE-næringen for å styrke innovasjon, samhandling og bærekraft – er etterlengtet, sier Hatlemark.

Daglig leder for Construction City Eiendom_Hege Skjelbred Hatlemark

 

I tillegg til AF Gruppen og Betonmast skal OBOS og Ellingaard Gruppen flytte sine hovedkontorer inn i Construction City. Veidekke skal bygge sitt nye hovedkontor på nabotomten med planlagt ferdigstillelse i siste halvdel av 2024.

Hjertet_setting_lunsj

Illustrasjon av Glasshallen i Construction City, som blir et naturlig samlingspunkt for alle i bygget. Illustrasjon fra LINK Arkitektur / 3D Estate

Klikk her for å se flere bilder og lese mer om den historiske satsningen.

Et skoleeksempel på grundig og helhetlig konseptutvikling

Bagn roser Construction City initiativet, og mener det er et skoleeksempel på grundig og helhetlig konseptutvikling.

– Det er mange kontorbygg i Oslo, og det er ikke alltid så lett å skille de fra hverandre. Construction City utmerker seg med en klar visjon og et gjennomtenkt konsept. Ja, du får toppmoderne fasiliteter, men Construction City-initiativet handler om så mye mer. Det er stedet der de klokeste hodene i BAE-næringen møtes for kunnskapsutveksling og for å drive bransjens samlede konkurransekraft videre. Det tror jeg har vært avgjørende for at så store og tunge virksomheter har tegnet leiekontrakter, sier Bagn.

Construction_City_Områdebilde_v4_cropped

Illustrasjon av Construction City. Illustrasjon fra LINK Arkitektur / 3D Estate

Han peker samtidig på at fleksibiliteten i bygget har vært viktig.

– Summen av delte arealer og samhandlingssoner kombinert med et tilbud om å leie arealer på kort- og mellomlang sikt gjør bygget svært fleksibelt. Virksomhetene som flytter til Construction City kan dermed gjøre smidige opp- og nedskaleringer. Det blir stadig viktigere for flere og flere virksomheter, sier Bagn.

– Det er en ny form for delingsøkonomi som sikrer fleksibilitet knyttet til arealbehov, samt at leietakerne får tilgang på avansert utstyr som deles av alle. Du får rett og slett mer for mindre.

De råder virksomheter som ønsker å flytte til Construction City om å ta kontakt.

– Det er lett å tenke at det er langt frem i tid. Men toget går fort nå fremover. Hvis man nøler for lenge, risikerer man å stå igjen på perrongen, sier de.

Klikk her for å besøke byggets digitale prospekt

Les også: Lanserer e-bok om næringsmegling

Les også: Schage eiendom skaper Oslos nye midtpunkt på Stortorvet

 

New Call-to-action

 

I den nye e-boken kan du blant annet lese om:

 

 • Hvordan Malling & Co Næringsmegling arbeider med utleie av næringseiendom.
 • Hva som kreves for å optimalisere eiendommens verdi i dagens marked.
 • Viktigheten av å inkludere meglerkompetanse i tidlig fase.
 • Tre trender gårdeiere bør ha på dagsorden; fleksibilitet, teknologi og bærekraft.
 • Hvordan Malling & Co Næringsmegling og Schage Eiendom jobbet med utleie av Stortorvet 7

 

BESØK VÅRT DIGITALE KUNNSKAPS-BIBLIOTEK

 

Her finner du e-bøker med tips og råd innenfor:

 

 • Eiendomsutvikling
 • Investeringer i næringseiendom
 • PropTech
 • Næringsmegling
 • Leietakertilfredshet
 • Energi- og miljø
 • Valg av kontorlokaler
 • Forvaltning av næringseiendom

Naviger til Malling & Co sitt digitale kunnskaps-bibliotek

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!