Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. 55 nye hoder til Eiendomshuset Malling & Co

55 nye hoder til Eiendomshuset Malling & Co

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
21. Jun 2021

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

Siden utløpet av 2019 har vi ansatt hele 55 nye medarbeidere. Økningen har vært størst i Malling & Co Forvaltning.

– Alle våre forretningsområder er i stor vekst. Siden utløpet av 2019 har 55 nye blitt ansatt i Eiendomshuset og per i dag er det 230 ansatte i konsernet, innleder administrerende direktør Anders Berggren.

Anders_Berggren

Avdelingen som har ansatt flest er Malling & Co Forvaltning – hele 42 nye hoder er hentet inn til selskapet som ivaretar over 2,5 millioner kvadratmeter næringseiendom for norske og internasjonale gårdeiere.

– Vi har fått inn mange nye oppdrag og håndteringen av korona har økt arbeidsmengden. Det har vært mer behov for rapportering og oppfølging av leietakere, sier forvaltningsdirektør Cathrine Kildalsen.

Cathrine-Kildalsen-er-forvaltningsdirektør-i-Eiendomshuset-Malling-&-Co-(1)

Hun startet i Malling & Co i 2006. Da telte forvaltningsavdelingen i Malling & Co ti personer.

– Nå teller vi totalt 150 ansatte i Malling & Co Forvaltning. I takt med dette har vi blitt betydelig mer profesjonalisert. Vi er mer avhengig av gode systemer og rutiner – noe vi har arbeidet målrettet mot i lang tid, fortsetter Kildalsen og peker blant annet på at robot-teknologi håndterer leverandørfakturer og at Malling har lansert den digitale forvaltningsportalen Myldre, samt et eget teknologiselskap i Malling & Co Technology.

Les: Urbanium Eiendom holder oversikten over eiendomsporteføljen med Myldre

Forvaltningsdirektøren forteller at søkertallene har vært gode.

– Det har vært mange, men også godt kvalifiserte søkere. Vi har en sterk merkevare, og kandidatene ser på oss som fremoverlente og nytenkende. Fremover vil vi fortsette å undersøke hvordan teknologi kan bidra til å øke verdien for leietakere, gårdeiere og driftspersonell. Vi skal fornye bransjen og da er vi avhengig av å ha de beste menneskene med på laget, sier Kildalsen.

Sosial kompetanse i fokus

Kildalsen forklarer at det rettes et særlig stort fokus på at nyansatte har god sosial kompetanse.

– Evnen til å samarbeide og lysten til å lære og utvikle seg, er kanskje de to viktigste kriteriene vi ser etter. Våre medarbeiderundersøkelser viser at våre ansatte opplever stor arbeidsglede, trivsel og mestring. Det er vi veldig stolt over, sier Kildalsen.

Berggren peker på at gode samarbeidsevner er avgjørende, da Eiendomshuset Malling & Co er et komplett eiendomshus med tjenester fra A til Å innen næringseiendom.

– Når flere avdelinger arbeider sammen for å skape verdier for kundene ser vi at resultatene ofte blir svært gode. Derfor er samarbeidsevner og sosiale ferdigheter noe vi verdsetter og vektlegger høyt i ansettelsesprosesser.

Et eksempel på tverrfaglig samarbeid er arbeidet vi har gjort for Liertoppen Vest og Eneo Eiendom. Her samarbeidet næringsmeglere, transaksjonsrådgivere og energi- og miljøavdelingen for å skape og optimalisere verdier for gårdeier. Når bygget står ferdig vil Malling & Co ha teknisk forvaltning på eiendommen.

Les: Slik arbeidet vi med et av Nordens mest moderne logistikkbygg.

Tre kjappe med tre nyansatte

Marte Eltvik Lien

Reiseglade Marte Eltvik Lien har vært i alle verdensdeler. Når hun er på reise sier hun ja til alle spennende tilbud som dukker opp. Det førte til at hun ble salsa-instruktør i Costa Rica - uten noen danseerfaring.

Navn: Marte Eltvik Lien

Født og oppvokst på Nordfjordeid på Vestlandet

Arbeidserfaring og utdanning: Jobbet syv år som revisor i Ernst & Young. Utdannet siviløkonom fra NHH med spesialisering i Finans, samt master i regnskap og revisjon fra Handelshøysekolen BI.

Hvorfor ønsket du deg til Malling & Co?

Jeg fikk et veldig godt inntrykk av selskapet både når det kommer til de faglige mulighetene og det sosiale livet i Eiendomshuset. Jeg har bekjente som har arbeidet her, og som fortalte at det var en god arbeidsplass. Samtidig følte jeg meg trygg på at jeg ville få mange spennende utfordringer, og muligheten til å være med på å bygge opp en ny satsning innenfor økonomisk forvaltning. Veldig spennende!

Hvordan reagerte du da du fikk jobben?

Rett etter andregangsintervjuet ringte jeg mamma. Jeg følte at det gikk litt halvveis, og var lei meg fordi jeg trodde muligheten glapp. Men, mens jeg var på telefonen med mamma ble jeg oppringt og tilbudt stillingen. Jeg ble helt forfjamset og skjønte ikke helt hva som hadde skjedd. Gledestårene rant nedover kinnet da jeg ringte mamma opp igjen. Det var en fantastisk følelse! Senere spratt jeg champagnen og feiret med to venninner.

Hvordan har den første tiden i Eiendomshuset Malling & Co vært?

Veldig spennende! Selv i en spesiell tid med mange på hjemmekontor føler jeg meg godt mottatt og inkludert. Det jeg har lagt særlig merke til, er hvordan kolleger skryter av hverandres innsats. Det vitner om en god kultur. Jeg ser frem til å møte enda flere kolleger, og å være med på å skape mer verdi for kunder av Malling & Co i tiden fremover.

Kari-Irene-Karslen

Kari Irene Karlsen er interessert i mat og vin, interiør og kunst, men størst er interessen for dans. Hun drømmer om å vinne skal vi danse. Siden august i fjor har hun jobbet som Controller i Malling & Co.

Navn: Kari Irene Karlsen

Oppvokst i Bykle i Aust-Agder.

Arbeidserfaring og utdanning: Bachelor i revisjon og syv års erfaring med revisjon- og forretningsførsel fra Alpha Revisjon.

Hvorfor ønsket du deg til Malling & Co?

Jeg ønsket å lære mer om eiendom, og fikk et veldig godt inntrykk av Malling & Co. Etter det første intervjuet var jeg sikker på at dette var rett arbeidsplass for meg på grunn av profesjonaliteten og mulighetene for å lære mer.

Hvordan reagerte du da du fikk jobben?

Jeg følte at intervjuene hadde gått bra, og at det var en riktig match. Så da jeg fikk tilbud om stillingen strømmet det en fantastisk lykkefølelse gjennom kroppen – jeg klarte rett og slett ikke stoppe å smile.

Hvordan har den første tiden i Eiendomshuset Malling & Co vært?

Lærerik! Det var litt skummelt å gå fra trygge rutiner til en helt ny jobb under korona-pandemien, men jeg har blitt tatt veldig godt imot. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg begynte her, og er veldig stolt. Særlig er jeg takknemlig for det gode sosiale miljøet, og at vi oppfordres til fysisk og sosial aktivitet. Et av mange eksempler er skrittkonkurransen vi hadde på starten av året, der kolleger i løpet av 60 dager samler skritt som tilsvarer en tur på Norge på langs. Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten her hos Malling og ønsker å bidra til et sosialt og aktivt arbeidsmiljø, samt å videreutvikle selskapet og skape enda mer verdi for kunder av Eiendomshuset.

Andreas Haga

Andreas Haga fra Rakkestad spilte back for den lokale fotballklubben frem til han var 20 år. Hans største idol er den portugisiske fotball-guden Christano Ronaldo. Andreas er ansatt som regnskapsmedarbeider i Forvaltningsavdelingen.

Navn: Andreas Haga

Født og oppvokst i Rakkestad i Østfold.

Arbeidserfaring og utdanning: Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Arbeidet med regnskap og salg i et mursteins firma under og etter utdanningen.

Hvorfor ønsket du deg til Malling & Co?

Jeg hadde hørt at det var et ungt og sosialt miljø i Malling & Co gjennom venner og bekjente. Også liker jeg veldig at det er et komplett eiendomshus med tjenester fra A til Å, fordi jeg kan lære mye og utvikle meg. Disse forventningene har så absolutt innfridd – det er et fantastisk arbeidsmiljø med en flat struktur der alle oppfordres til å komme med innspill. Særlig vil jeg takke Fanny og Hiba som har vært flinke til å følge meg opp.

Hvordan reagerte du da du fikk jobben?

Jeg var på den gamle jobben da jeg fikk tilbudet om å starte i Malling & Co. Jeg hadde lyst til å juble ut – jeg var veldig stolt og i lykkerus, men holdt meg i skinnet av respekt for jobben jeg da var på. Senere på kvelden ble jeg invitert på champagne og feiring med noen gode venner.

Hvordan har den første tiden i Eiendomshuset Malling & Co vært?

Spennende! Du får ansvar og utfordringer å bryne deg på hele tiden, samtidig er det enkelt å spørre om hjelp og man får kontinuerlig oppfølging. Førsteinntrykket har vært over all forventning.


BESØK VÅRT DIGITALE KUNNSKAPS-BIBLIOTEK 

Her finner du e-bøker med tips og råd innenfor:

  • Eiendomsutvikling
  • Investeringer i næringseiendom
  • PropTech
  • Leietakertilfredshet
  • Energi- og miljø
  • Valg av kontorlokaler
  • Forvaltning av næringseiendom


Naviger til Malling & Co sitt digitale kunnskaps-bibliotek

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!