Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Aktuelt/
 3. 3 x Hipp, Hipp - Hurra!!!

3 x Hipp, Hipp - Hurra!!!

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Skrevet av Malling & Co
7. Mai 2008

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

Konsernet begynner å bli distingvert, med 42 års erfaring innen eiendomsbransjen. Men i dag feirer vi likevel et ungt jubileum, med 1 års markering av Eiendomshuset Malling & Co. Den 7. mai 2007 endret tidligere Tschudi & Malling Eiendom navn til Eiendomshuset Malling & Co, og fremstod samtidig i ny drakt, med ny profil og hjemmeside.

På ett årsdagen kan vi gledelig notere at det har vært et begivenhetsrikt år for jubilanten.Vi som jobber her også fått mange positive tilbakemeldinger på de endringer som har skjedd:  

 • Vi har flyttet til nye og større lokaler
 • Vi har fått helt ny profilering og logo
 • Vi har gjennomført en omfattende organisasjonsgjennomgang
 • Vi har fått ny adm.dir. – Marius Chr. Herud
 • Vi har økt antall ansatte betydelig, og vi har opprettet flere nye stillinger som analytiker og markedssjef. Vi vil I midten av 2008 blitt ca. 60 ansatte.
 • Vi var kjøpsrådgiver og tilrettelegger for en av norgeshistoriens største eiendomstransaksjoner da Oslo Pensjonsforsikring kjøpte 18 eiendommer av DnB. Eiendommene skal også forvaltes av Malling & Co Forvaltning AS fremover.
 • I slutten av 2007 fikk vi svært mange nye oppdrag, og vår forvaltningsportefølje har økt med mer enn 60 % fra ca. 500.000 m2 til ca. 800.000 m2.
 • Vi har nå gjennom vår analysedekning utgitt vår første markedsrapport

Dagen har blitt markert med stor bløtkake, flagg og pynting av resepsjonen. Med skyfri himmel og 21 grader, kan vi vel også konkludere med at jubilanten har oppført seg eksemplarisk i året som har passert.
 
New Call-to-action

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!