Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Nytt og sterkt styre i Grønn Byggallianse

Nytt og sterkt styre i Grønn Byggallianse

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
5. Mai 2020

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

Stein Randby, daglig leder for Malling & Co Energi og miljø, er gjenvalgt i styret til Grønn Byggallianse, Norges viktigste miljønettverk innen eiendom.   

Grønn Byggallianse avholdt nylig årsmøte, der direktør i Snøhetta, Tonje Frydenlund, ble valgt til styreleder for 2020/2021. Hun overtar ledertrøyen etter Roy Frivoll, som fortsetter som styremedlem.

Et styre fra hele verdikjeden

Administrerende direktør i Oslo S Utvikling Synnøve Lyssand Sandberg ble av årsmøtet valgt som nestleder. 
I tillegg består styret av:

  • Styremedlem Stein Randby, daglig leder Malling & Co Energi og Miljø
  • Styremedlem Roy Frivoll, forvaltningsdirektør, Avantor
  • Styremedlem Morten Aarhus, daglig leder Forbo
  • Styremedlem Mathis Grimstad, adm.dir. Stor Oslo Eiendom
  • Styremedlem Atle Sylvarnes, daglig leder Backer AS
  • Styremedlem Anne-Hilde Bråtebæk, dir. bygg og eiendom Helse Sør-Øst
  • Styremedlem Karen Cecilie Bjørgum Møller, daglig leder Vedal Gruppen

Bred kompetanse for å drive sektoren i riktig retning

– Vi er stolte over at vi har et kompetent styre, med bred erfaring fra bygg- og eiendomssektoren. Med representanter fra hele verdikjeden, får vi verdifull bredde i møte med våre medlemmer. Sammensetningen og kompetansen i styret vil sikre at Grønn Byggallianse kan fortsette sitt arbeid med å drive sektoren i en mer bærekraftig retning, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 35 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive. 

Ekspertise og erfaring

Eiendomshuset Malling & Co har lenge vært opptatt av det grønne skiftet og engasjert seg på flere hold for å påvirke beslutningstakere og beslutningsprosesser. 

 

Stein-Randby-leder-energi--og-miljøavdelingen-i-Eiendomshuset-Malling-&-Co-Da valgkomiteen kom med forespørsel om jeg fortsatt ønsket å være en del av styret, var jeg ikke i tvil, sier Stein Randby, som skal sitte i styret på vegne av Malling & Co i enda en periode på 2 år.

– Dette gir oss muligheten til å kunne påvirke hvordan hele næringskjeden utvikler seg på miljøområdet, sier Randby.

 

 

Randby har mer enn 25 års erfaring fra ulike sider av energi- og eiendomssektoren, og har fokus på å skille mellom tiltakenes effekt på bunnlinjen versus positive bidrag til CO2-avtrykk, leietakertilfredshet, omdømme og samfunnsansvar. Dette gir konkrete holdepunkter når man vurderer ulike virkemidler i bygningsmassen eller for de tekniske anleggene, og ikke minst skal prioritere mellom disse.

Tverrfaglighet for mer bærekraftig norsk bygningsmasse

– Vårt hovedfokus har alltid vært på optimalisering av eksisterende bygningsmasse, og vi vil også i fortsettelsen ha høye målsetninger for dette arbeidet. Samtidig er vi så heldige å få være med på utviklingen av ny næringseiendom, hvor mulighetene er mange. 

– Eiendomsbesittere, utviklere og forvaltere er nøkkelaktører i satsningen mot en mer bærekraftig norsk bygningsmasse, og vi ser frem til å få være en del av dette tverrfaglige og høyt kompetente styret, avslutter han.

LES OGSÅ: 


 

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!